Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Хммм, 30-40% загуба ...
Italiano написа:А, бе, вие снимате тука не'кви буркани със захаросан мед и го представяте за ГХИ.
лилит написа:Гого, това от ихерб-а е много удобно, аз вече изпразних една кутийка, но домашното беше по-различно и по-вкусно. Не знам откъде идва разликата.
Ani написа:Здравей, Гого
Благодаря ти за споделения опит -неизменна помощ за всички начинаещи като мен.Аз съм решила от 01.02.14 ЗАПОЧВААААМ!!Надявам се да постгна добри резлутати.
Бих имала един бъвпрос към теб относто рибеното масло, т.к. съм решила да поръчам препоръчаното от теб.Въпросът ми е следният-как точно го приемаш и кога?Аз доколкото разбрах 5 таблетки преди или след нощната зауска е ОК?
И бих имала още една молба към теб-за да си изчисля точната дажба на протеини за деня , трбва да си определя и активността.В случая работата ми е в хотел на рецепция , засега не ходя на тренировки.Това какъв коефициент активност би било лека , умерена като ходене пеш 0,6 или леки фитнес тренировки три пъти седмично 0,7 ? При положение че съм на крак цял ден ?
Благодаря ти предварително
Ани
Ani написа:Гогооо, искерно благодаря!!!!!
Следващ бъпрос към форумците:В книгата на д-р Папазпва пише , че 170 мл обезмалсено прясно мляко са 1 П + 1 В.КОлко точно е маслеността на млякото? 0,5 % или 1 % ?
от sneji_suni » преди 8 минутиЗдравей ГОГИЧ-може ли да ми кажеш колко калории е мандарината
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта