Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Хммм, 30-40% загуба ...
Italiano написа:А, бе, вие снимате тука не'кви буркани със захаросан мед и го представяте за ГХИ.
лилит написа:Гого, това от ихерб-а е много удобно, аз вече изпразних една кутийка, но домашното беше по-различно и по-вкусно. Не знам откъде идва разликата.
Ani написа:Здравей, Гого
Благодаря ти за споделения опит -неизменна помощ за всички начинаещи като мен.Аз съм решила от 01.02.14 ЗАПОЧВААААМ!!Надявам се да постгна добри резлутати .
Бих имала един бъвпрос към теб относто рибеното масло, т.к. съм решила да поръчам препоръчаното от теб.Въпросът ми е следният-как точно го приемаш и кога?Аз доколкото разбрах 5 таблетки преди или след нощната зауска е ОК?
И бих имала още една молба към теб-за да си изчисля точната дажба на протеини за деня , трбва да си определя и активността.В случая работата ми е в хотел на рецепция , засега не ходя на тренировки.Това какъв коефициент активност би било лека , умерена като ходене пеш 0,6 или леки фитнес тренировки три пъти седмично 0,7 ? При положение че съм на крак цял ден ?
Благодаря ти предварително
Ани
Ani написа:Гогооо, искерно благодаря!!!!!
Следващ бъпрос към форумците:В книгата на д-р Папазпва пише , че 170 мл обезмалсено прясно мляко са 1 П + 1 В.КОлко точно е маслеността на млякото? 0,5 % или 1 % ?
от sneji_suni » преди 8 минути
Здравей ГОГИЧ-може ли да ми кажеш колко калории е мандарината
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта