Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Nellie написа:Здравей, Аves, аз съм май най-новата в Зоната, но мисля, че няма да те подведа с отговора. Първо влез Калкулатор за дневните протеинови блокове, нанеси си посочените мерки и ГОТОВО. После вече идва моментът на изчисленията - достаден, но необходим. Успех!
ValG написа:Здравейте и от мен! От 01. 05. 2013г. с мъжът ми решихме да влезем в Зоната. Пресметнах нужните ни блокове от книгата на Бари Сиърс и резултата е: за мен по 8 блока на ден, а за мъжът ми по 16 блока. После реших да ги пресметна и на електронния калкулатор тук и разликата в блоковете на мъжът ми беше голяма. Калкулатора тук му изчисли 11 блока, а на мен 9. Реших да започнем диетата по изчисленията в книгата, надявам се да не съм сгрешила! Резултата до днес е -2,2кг. за мен и -4кг. за него. Аз лично се чувствам много добре на този хранителен режим! Направила съм меню за седмицата и така ми е много лесно с приготвянето на храната. Има храни, които искам да добавя в някой от дните, но не намерих информация за тях в таблицата. Интересува ме колко грама лютеница, кебапче и кюфте са 1 блок? Ако някой знае ще съм благодарна да сподели!
kelly написа:Здравейте, да ви питам кафето как го смятате, че аз често си правя мляко с кафе и го броя за 1 блок...
ValG написа:Нa мъжът ми тези 16 блокa му идвaт много и реши дa мaхнем 2блокa. Моите 8 блокa сa ми добре. Блaгодaрение нa този режим нa хрaнене зaпочнaх дa пия много водa. Нa ден пия по 3-4 литрa, a преди по 500 мл. В нaчaлото си нaлaгaх дa пия водa, но вече ми е кaто нaвик, a кaфето го спрях още със зaпочвaнето нa Зонaтa и не ми липсвa изобщо!
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта