Добро неделно и все още състезателно утрооо
chern0koska, поспаланке такава

, за 9ти завършваш със 7 бройки, поради бездаискащо заспиване

А за 10ти- невероятна си просто

Как си удържала на това картофено пюре

Спечели ме, край, твоя съм

8+1 . Хайде сега имаш последни 5 дена, в които да не съгрешиш, за да си хванеш още една голяма пчела.
А това
Пиле "Абуелос" и аз го уважавам много, само дето си го правя по-лютичко, че много си падам по пикантните вкусНотийки
Nikka,

благодарско много за споделеното, че ми говориш, и че ме разсмя

Аз разбирам, че спортните ти гърчове са благодарение на мъжа ти, но най-вече и зоната си казва думата, с горенето на мазнините и бълването на енергията. Ако има някакъв вариант, всеки божи ден така да се ентусиазираш, направо ще те обожавам
И кой от всичките Зонови сладоледи си направи? Ако не е от сайта, сподели рецепта. Завършваш с 8+1
Maxima - Ralito, хайде бе бейби, облечи се с нещо, само ти останан гола-голеничка и без аватарче

....ма рокли колкото искаш

, + това безплатни, ти нЕ, че НЕ...чакай малко зоната да подейства, тогава ще се разсъбличаш

За 7ми ти пиша 4 броя, но се постарай това да не се случва през останалите 5 дена.
За 10ти си спечели 7 бройки в кепчето
Мечта_8, ко ши та прайм теб...направо нИзнам! Ти, вчера вместо да замажеш търтейте с цитати, така се омаза себе си, че още се пързалям от смях

И охх, тази спортна пчеличка..
Днес спортуването беше с прахосмукачка , парцел и прочее битови приспособления

…, включих и прикляквания и
припълзявания … И понеже съм още гузна от вчерашната оргия с търтеи , за да съм сигурна, че ще имам спортна пчеличка рипах и в денси ритми

, само и само да прилаская в днешния си кошер – спортна пчеличка!
...то какви пируети са били, какви чупки в таза и в 4ти гръбначен прешлен, направо се разтопих. Така образно ми го разказваш, че си те представих като
Фредито в първата част на клипа

И приплъзванията, които си направила особено ме докоснаха, като един летен бриз погалиха душата ми. Отличничка си 8+1
kiki, защот така бе мила, се мъчиш като грешен дявол, да пишеш всеки ден всичко отново и отново..ми направи си един доклад цветове, с различен шрифт, със смайлита тук във форума, и преди да го публикуваш, си го копирай не един word document и там ще ти стои готовата форма с кодовете за всички картинки, цветове и т.н и само променяш броя на пчеличките и менюто..толкова е простичко и бързо

Отличничка си днес 8+1

БравусТ. Още два дена и ще гризнеш пчелата Майка
ТониЕлис, ти си отличничка, с теб винаги съм най-кратка, но просто нямам забележки

8+1
HippoDel-Професор в Зоната, какво меню само, стомашните ми сокове се разбунтуваха, предизвиквайки бурна реакция на слюнкоотделяне...

Адмирации за усилията, невероятна си просто! Аз не знам дали щях да издържа на състезание ако съм болна

7 бройки за деня
Teddy, нямам забележки, смело напред

И за двата дни по 6 в кепчето ти
Ивка-пърхаща пчеличка 
, за съжаление, когато изтървеш зелената пчеличка, червения трътльо се блъска в теб...мамка му и търтей....ама

правила....7+1 червенко , за мъжки аромат в кошера
mimeta,

какъв Ром, какви 5 лв...
Струва ми се, че днес улових 6 пчели и ни един търтей!

Пробваш ли ме, а...

хитруша такава.....завършваш със 6 бройки и 1 чевенко...брей това състезание много цветно....всички имате по някое мъжкарче скатано за черни дни
yana, и ти ли бе джанъм....

защо така...аз смятам, че трябва да пръскам за търтеи с някакъв препарат. Довечера от 19:00 до 22:30 района на форума Зоната ще бъде отцепен поради дезинфекция и обезпаразитяване срещу търтеи....(пф каква дума, опелтох си пръстите докато я напиша- идеална за игра на бесенка

) Завършваш с 2 пчелички и 3 търтея

И ммежду другото- честита ти нова дрешка, много си елегантна. И внимавай сега, че с тоя външен вид ще има да се навъртат около теб едни търтеииии...умната
И ухааааа, днес няма нито един липсващ доклад..как да не ви обича човек, какви сте послушни всичките ми прилежни сладки буболечки

Сега-

Остават ви само 5 дена до края, което значи, че трябва да се стегнете, последни напъни, и още не късно да избутате другите пчелички назад.
За целта- припомням позволеното заклинание от предното състезание, което можете да използвате като тайно оръжие, за да стигнете първи на финала. Трябва да се молите

другите пчелички да се издънят, да не издържат на сладострастните въглехидрати и да трупат търтеи, докато вие тайно ги задминавате

За заклинанието ще са ви нужни следните принадлежности:
клечки от гъба Мухоморка, мъх от ляво крило на прилеп, крака от воден червей и перо от чапла.
След това слагате всичко във вряща вода на полу-лунна светлина (с 4-5 см разкритие)

и докато бъркате започвате с равномерен тон и леко повдигната диафрагма да издишвате с най ниските мегахерци на гласа ви заклинанието :
Абра-кадабрааа..зон-лимонтозон...всички вие кокони, да ядете неуморно бонбони...Хапвайте си сладолед, полят обилно с мед, в кошерите ви червени да щъкат търтеи засмени....аБари-кадаБари, зон-лимонтозооонн, ще вляза в този тесен панталон! 
И после покривате гърнето с листо от фурма, за сладост и духвате три пъти на североизток!
Малко е сложно за изпълнение, обаче работи!