Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
...то какви пируети са били, какви чупки в таза и в 4ти гръбначен прешлен, направо се разтопих. Така образно ми го разказваш, че си те представих като Фредито в първата част на клипа И приплъзванията, които си направила особено ме докоснаха, като един летен бриз погалиха душата ми. Отличничка си 8+1Днес спортуването беше с прахосмукачка , парцел и прочее битови приспособления …, включих и прикляквания и припълзявания … И понеже съм още гузна от вчерашната оргия с търтеи , за да съм сигурна, че ще имам спортна пчеличка рипах и в денси ритми , само и само да прилаская в днешния си кошер – спортна пчеличка!
Пробваш ли ме, а... хитруша такава.....завършваш със 6 бройки и 1 чевенко...брей това състезание много цветно....всички имате по някое мъжкарче скатано за черни дниСтрува ми се, че днес улових 6 пчели и ни един търтей!
Мечта_8 написа:Ще споделя тук рецептата си за
Фалшива шкембе чорба с гъба кладница
Продукти:
0,7 БВ Гъби-250 гр;
1,3 БВ чесън – аз го изчислявам към 37гр, т.е около една глава чесън;
2 БВП прясно мляко /най-малка масленост/ -440гр;
2 БМ –за запържване на червен пипер –тук ГХИ е в червената зона, зехтина леко променя вкуса, така че вие си преценявате. Всъщност блоковете мазнина зависят от млечността на млякото и изварата ви. Тук давам нещо средно за блок мазнина.
2 БП извара /може и да не добавяте, а готовата чорба да балансирате с 2 БП от нещо друго/. Ако решите да я добавите, пасирайте я заедно с прясното мляко и я прибавете в чорбата.
Така приготвена с извара чорба съдържа 4 Б
Приготовление:
Нарязаните гъби сварявате в подсолена вода от около 0,5л до 1 л. Аз сложих 1 л. Прибавяте прясното мляко и варите още 2-3 мин /ако ще слагате извара, първо пасирате млякото с изварата и така го слагате/. В отделно съдче запържвате мазнината с лъжичка червен пипер и прибавяте в чорбата. Може и да се лишите от тази процедура – просто ръснете щипка червен пипер върху чорбата. Тогава ще трябва да прибавите 2 Б М отделно при консумация. Може да ръснете чили или специална подправка за шкембе.
Отделно чесъна го белите, пресовате и слагате оцет по ваш вкус.
Пак ще пробвам да сложа линк към снимка. Дано се получиСкрит текст:
Pipilota написа:HippoDel-Професор в Зоната, какво меню само, стомашните ми сокове се разбунтуваха, предизвиквайки бурна реакция на слюнкоотделяне... Адмирации за усилията, невероятна си просто! Аз не знам дали щях да издържа на състезание ако съм болна 7 бройки за деня
Мечта_8 написа:Извинявам се за двата поста с рецепти, мисля че вече се получи със снимките.... Руса съм!
HippoDel написа:......Ооооо, колега, забелязах, че и ти тези дни стана професор в зоната. Което си е голям майтам, защото ти си си професор по презумпция.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта