Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
mahona написа:И след тази "Ода за Зоната" е редно ,за да съм обективна да напиша нещо и за лошите и страни...е така де..ама засега такива не съм забелязала
mahona написа: А ето и скромните ми резултати в края на 1-вия месец,които за мен са страхотно постижение при това ядене което си хапвам : 123,300 кг- 118,400 кг..талия -14 см ,ханш -5 см..Гордея се с постигнатото и продължавам до следващото лято,когато ще отида на море и ще плуваам,плуваам с кеф,а не с пояс ,който не може да ми обхване талията И накрая ми се иска да не пропусна да пиша нещо безкрайно важно за мен лично...ролята на този сайт ,който ми действа като допинг.По няколко пъти препрочитам темите,дневниците и сполуките и несполуките описани тук ме учат и ме зареждат ежедневно.
mahona написа:Всеки ред тук независимо какво е написал човека ,който го пише аз чета по следния начин"Има ме,възможно е,продължи напред...действа!"...
mahona написа:Леле Венциии...цяла емотикона ти се отскубна от сърцето...невероятно стимулиращо еееей Важното е че изплува от затишието
mahona написа:Мило дневниче..понеделник е и не съм те забравила...дори с нетърпение чакам деня за отчет.Тази седмица имам прегрешения,но мисля ,че Ити няма да вземе строги мерки с мен.В събота си купихме диня...ама то диня като диня ли е...ГРаМАДА...и като започнах...2 дни всички яденета ми бяха диня,извара и маслинки или ядки според полагаемото.Имам подозрение ,че мярката 1/2 ч не я нацелвах всеки път на око ,но пък обожавам диня и не можах да и устоя.И така след изминалата седмица се оказах въпреки греховете си с добри постижения..даже учудващи...2,100 кг назад...и сутринта заковах на 116,300 с което свалените кг от 16.06 до 21.07 ...вече са 7кг...Благодаря ви мили хора за подкрепата и сайта !Благодаря ти мила Зоничке за това,че си хапвам вкусотии и отслабвам и се чувствам добре!Продължавам гонейки морските вълни след вече по малко от година
mahona написа:И с палка и без палка....запазете ми постоянно място при Ити .
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта