Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
mahona написа:И след тази "Ода за Зоната" е редно ,за да съм обективна да напиша нещо и за лошите и страни...е така де..ама засега такива не съм забелязала![]()
mahona написа: А ето и скромните ми резултати в края на 1-вия месец,които за мен са страхотно постижение при това ядене което си хапвам : 123,300 кг- 118,400 кг..талия -14 см ,ханш -5 см..Гордея се с постигнатото и продължавам до следващото лято,когато ще отида на море и ще плуваам,плуваам с кеф,а не с пояс ,който не може да ми обхване талиятаИ накрая ми се иска да не пропусна да пиша нещо безкрайно важно за мен лично...ролята на този сайт ,който ми действа като допинг.По няколко пъти препрочитам темите,дневниците и сполуките и несполуките описани тук ме учат и ме зареждат ежедневно.
mahona написа:Всеки ред тук независимо какво е написал човека ,който го пише аз чета по следния начин"Има ме,възможно е,продължи напред...действа!"...
mahona написа:Леле Венциии...цяла емотикона ти се отскубна от сърцето...невероятно стимулиращо еееейВажното е че изплува от затишието
![]()
mahona написа:Мило дневниче..понеделник е и не съм те забравила...дори с нетърпение чакам деня за отчет.Тази седмица имам прегрешения,но мисля ,че Ити няма да вземе строги мерки с мен.В събота си купихме диня...ама то диня като диня ли е...ГРаМАДА...и като започнах...2 дни всички яденета ми бяха диня,извара и маслинки или ядки според полагаемото.Имам подозрение ,че мярката 1/2 ч не я нацелвах всеки път на око ,но пък обожавам диня и не можах да и устоя.И така след изминалата седмица се оказах въпреки греховете си с добри постижения..даже учудващи...2,100 кг назад...и сутринта заковах на 116,300 с което свалените кг от 16.06 до 21.07 ...вече са 7кг...Благодаря ви мили хора за подкрепата и сайта !Благодаря ти мила Зоничке за това,че си хапвам вкусотии и отслабвам и се чувствам добре!Продължавам гонейки морските вълни след вече по малко от година
mahona написа:И с палка и без палка....запазете ми постоянно място при Ити .![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта