Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Искаме ,искаме ,как да не искамеСтеф написа:А от рибицата на прасенцето - направена пушена така...... не искате ли?
Филе "Елена" , само че истинско.Стеф написа:Да ви кажа как се прави - обелва се и се отделя само чисто месце - зарива се в сол и стои така месец. След това кисне във вода 24 часа, изважда се, овалва се в чубрица, черно и червено пиперче и се слага да сърне на проветриво място. И като изсъхне достатъчно......
Italiano написа:Аз съм на овес с извара и ядки.
Омешано, а след малко и ометено.
Hippo написа:Italiano написа:Аз съм на овес с извара и ядки.
Омешано, а след малко и ометено.
Мале, е тва, веднъж го опитах, е казвам ви... едвам го изядох! Само защото ми се свидише да хвърля овеса, че чак от България съм го мъкнала. А Ити, си го хапва редовно, май и другите, колкото хора - толкова различни вкусове.
Hippo написа:Italiano написа:Аз съм на овес с извара и ядки.
Омешано, а след малко и ометено.
Мале, е тва, веднъж го опитах, е казвам ви... едвам го изядох! Само защото ми се свидише да хвърля овеса, че чак от България съм го мъкнала. А Ити, си го хапва редовно, май и другите, колкото хора - толкова различни вкусове.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта