Продължавам своето левитиране около зоната на принципа "Прекаленият зонов светец и на Бари Сиърс не е драг"
Та снощи бях поставена пред сериозно предизвикателство - посещение у свекито, обаче с лекота успях да отклоня настойчивите призиви за ядене на мекици в девет вечерта
Все пак хапнах оттук оттам колкото да не ме питат постоянно защо не ям, но то по-скоро се правех че ям.
Тази сутрин се оказа, че имам смес за палачинки в шейкърчето и реших да не става зян, направих палачинките и забърках плънка от извара, една лъжичка цедено кисело мляко с малко чесън в него, сложих няколко счукани фъстъка, пресен магданоз, градинска чубрица и още някаква подправка, която мъжа ми си прави сам. Получи се супер вкусно.
Кръвното ми продължава да се върти около 120/80, вече пия по половин бетаблокер. Смятам ако продължава така да пробвам да спра хапчетата
. Не знам дали не е просто загуба на течности или наистина съм свалила малко мазнинки, но кантара показва 63 кг, което е с -2 килца, дай боже да са от сланинките, но определено чувствам дрехите си по-свободни, чудя се как ли ще е когато започна стриктно да прилагам правилата на Зоната
.