Варненското е облачно и понамусено...но не вали и май е време за бягане

Gogo, благодаря за помощта . Обещавам да се поправя . И аз имам онлайн сметка и мога да следя и прехвърлям парички , макар да съм в Райфайзен . Твоят дневник е един от първите , които прочетох .
Пак ще споделя . Определено ми е по - слънчево и пак с по - малко часове имам усещането за наспиване . Снощи легнах поне с 2 часа по - късно от обикновено , че и "злоупотребих" с чаша вино и пуешко филе ( 1БВ + 1 БП) + лъжичка натрошени бадеми .
Другото ново при мен е метеоризъм и даже малко качена обиколка на корема ( много ясно) .
Все чакам да започна сутринта без отвратителния сърбеж на небцето и кихавиците...дано се справя с ваша помощ .
Чета и доста други дневници и събирам опит от всички .
И пак да се върна на Ескимото .
Gogo, в него има и екстракт от Нощна иглика . Т.е Омега 6 са от там . Не съм убедена доколко е уместно това , но това масло е единственото одобрено от Канадската здравна каса за лечение на кисти в яйчници и мл. жлези . Освен това покрай статистиките се оказва че при жени , носители на гена за рак на мл. жлеза приемането му е довело до репресия на гена и липса на клинична изява . Пих го може би година , после спрях и сега съм малко объркана , но това Ескимо ще го пия . Имам 2 опаковки .
Поздрави Tony, двете заедно правим прощъпулник . Поздравления , Crunc аз още нямам причини за теглене , а и ме е страх .
Хайде , да слизам , че синът ми вика :"Ти щеше ли да бягаш днес ? "