Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
tonyduve написа:Добро утро !
Поздрави Tony, двете заедно правим прощъпулник . Поздравления , Crunc аз още нямам причини за теглене , а и ме е страх .
Хайде , да слизам , че синът ми вика :"Ти щеше ли да бягаш днес ? "
amaZONka написа:Мнение от amaZONka » Нед Мар 16, 2014 1:03 pm
И аз много съм се чудила, особено като спортувам преди работа и времето притиска. Според Бари си направила както трябва. Аз лично сутрин тренирам на гладно 30 мин след ставане и 30 мин след това закусвам, защото се чувствам по добре така, нямам време, а и според много спортисти и трениращи се гори повече.
amaZONka написа:Да.. и аз така знам, че 2 часа след това не трябва да се яде, но като тренирам сутрин на гладно ..означава директно да обядвам За това комбинирам съветите както ми изнася
tonyduve написа:Имам питане : Дали в Италия , Испания или Франция не е възможно купуването на омега 3 ?
Tony написа:Аз сутрин си деля закуската на 2 по 1 блок, защото 30 мин до 1 час след ставане не мога да изям толкова храна... така храненията ми стават 6, но са в рамките на приеманите блокове за деня. Дали е добре така, или не е?
Ставам около 7 и докато приготвям храната на децата за училище и закуската им /към 7:30-7:45/ пия мляко с кафе и 3 бадема/лешника, а официално "закусвам" към 10 с кексчета за още 1 блок - при мен се получават по 2, защото формите са ми малки, а си обядвам към 12:30 - 13 ч и натам по схемата.
tonyduve написа:От 2 дни застой
Назад към Отслабване чрез хормонален контрол
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта