Гого здравей, прав си за киселото мляко ще се коригирам, мислех си, че ако не добавям мазнини и 2% става, но явно съм в грешка, за обезмаслените млечни на бг пазара си е трудна работа, затова използвам предимно суроватъчна извара и за баницата, и като цяло, а и ме засища повече. За съжаление и на изварите често не е упоменато, на тази пише обезмаслена суроватъчна и толкоз (зная, че не бива да се доверявам на подобни продукти, но възможностите са ми такива в момента, всичко се върти около детенце, ако някой знае в Пловдив от къде мога да си набавям доказани обезмаслени млечни моля да ми каже) - втората ми грешка.

Танита привет и на теб, не кърмя, нямам оправдание за по голямо количество блокове.
Здравей Пипилота, часовете в които се храня са различни всеки ден, тъй като се съобразявам с малечка, но разликата не е голяма в повечето случаи са - 8.30ч. закуска, 13ч. обяд, 17ч. подкрепа, 20ч. вечеря, втора подкрепа 23ч., втория вариант е когато закуската ми е 7.30 или 8ч., но винаги е до 1час след събуждането. В тази връзка се чудя дали не оказва влияние това, че малечка понякога се буди в 4.30ч. и ставам, за да я нахраня, после пак заспиваме и се будим към 7 или 7.30ч и от тогава започвам храненията.
И още един въпрос имам настъргани домати в шишета, без никакви консерванти и добавки, колко да приемам за 1 ВБ.?