Марианка, книгите са няколко. Аз започнах с първата
Законът на привличането, и от там като ми хареса, ги подкарах една по една всиките им книги -
Поискай и ще ти бъде дадено,
Смайващата сила на емоциите, и естествено най-четената е
Парите и законът на привличането, където Абрахам дават един процес, който го наричат "процесът на завъртане", го пилагам на ден по няколко пъти, и ми е супер супер кефффф
и сега видях че са превели на Български и
Мисли и отслабвай. Отслабване по естествен начин и т.н...
Книжките им са малки, и лесни и увлекателни. Има още няколко, но ти давам най известните
а аз съм изчела абсолютно всички до една, и най-ми е забавно да им гледам семинарите, как тия Абрахам говорят чрез Естер
Аз понеже нямам кой знае колко време за четене, единственото време е преди да легна, за 10-15 минути четене, докато едвам гледам вече, и така, като библия са ми до леглото, като свърша едната, почвам другата отново и така
Като цяло са един вид повторения с различни думи, рзлични примери, но заспиваш усмихнат, и така се събъждаш, и после до следващата вечер. Супер терапия, и като прочетох първата книга, после настръхвах от мисълта какви мисли са ми минаали преди това през главата, и ми се изясни причината за многото неща, които са ми се случили ..
Ама да не спамим тук темата, че да не ни накажат
Ако имаш, желание, като ги прочетеш, ела да си гукаме в темичката която съм пуснала
за всичко извън Зоната- Естер и Джери Хикс - Учението на Абрахам Започни с първата книжка "Законът на привличането" и после ще видиш как ще ти се иска да изчетеш всички други, като наркотик е
Можеш да я четеш онлайн от
тук