Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
nympheacea написа:Пипи четох че смятате нормалното нашенско сирене на 28 гр за блок, аз до сега си го ядях х 42
Днес коригирах сиренцето в закуската и сега съм гладна Направо не знам какво да правя, а преди даже ми се случваше да забравя да ям
Italiano написа:Аз при пътуване ползвам хляб - правя си сандвичи. Най-удобно е. Но ползвам само домашен ръжен хляб, който си правим на хлебопекарната.
Ще послушам съвета ти и ще вкарам 1 БЛ в 10:30.
А може и вечерята да остане 2 БЛ в 20:30, а 1 БЛ да прехвърля в 18:30.
Nympheacea благодаря за съвета ще се възползвам от мазилатаnympheacea написа:ефектът на отпуснатата кожа е една от причините да се смята за неправилно свалянето на повече от 2% от теглото /мисля че беше са месец/ има го коментирано в bb team
НО
горещо препоръчвам мазане със всякакви естествени масла /дори и зехтин за ядене/
във всяка аптека ще намерите базови масла като : масло от пшеничен зародиш, масло от кайсиеви ядки, макадамия и т.н.
препоръчам да не се мажете с бадемово, тъй като то стимулира растежа на космите. Купете си каквито масла ви харесат и си ги смесете в едно по-голямо шише. Мажете се след душ. Може да добавите и до 5 капки / на всеки 100 мл базово масло / и етерично олио по избор. Съжалявам че нямам време да си прегледам записките, имам различни комбинации от базови масла за различните сезони, попиват по-бързо или са по-мазни.
Italiano написа:Сега съм 79, а ми се иска поне на 72 да сваля. Не съм много висок - 174 см., така че при 70-72 кг. мисля, че ще се чувствам добре.
Назад към Отслабване чрез хормонален контрол
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта