Кафето не е блок, това е дезинформация. Евентуално блок ще стане ако сипеш кафе на дъното на празен буркан от кисели краставички и допълниш догоре с прясно мляко. Бари съветва да намалим приема на кафе, да го сведем до минимум, или ако можем да го избегнем. Идеята е, че кофеина повишава нивото на инсулина. Въпрос на избор е.
Аз лично сведох кафетата до едно кофеиново със ставането + малко мляко, неблоково като количество и едно безкофеиново следобедно+ същото мляко. И от сутрешното си кафе не мога да се откажа посмъртно. Много хора, които ме познават ще се съгласят, защото това ги пази живи
За студа. Като един от първите алармирали, че след махането на лоеният кожух студ тресе телцето ми, мога да заявя след дълги размишления, че :
- да, нямаме защита (лой), но правим грешката, че по инерция се обличаме и живеем както преди. Имам предвид, че не може да стоя по тениска зимата, когато отвън е -5 градуса и да искам да ми е топло както преди, с 20 килограма добавена мазнина. Сложи си дебела блуза, бат Гази и си ок. Всички заревахме, че ни станало студено. Ми да, зима е дге

. Обличайте се малко повече, след като отслабвате. А после идва лято и НЯМА ДА СЕ ПОТИМ КАТО ДЕБЕЛИ ПРАСЕТА, а ще ни се оросояват само челцата, слабовато такова едно