Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Ина написа:Малко се притеснявам какво става с мен. За първите две седмици в зоната свалих 2 кг (най-вероятно вода основно), а след това всичко тръгна наобратно, претеглям се почти всяка сутрин, и теглото е +1, или +0,5, или пак +1 кг нагоре от вече сваленото. При това съм минала направо на аптекарско претеглене, вечер си приготвям храната за следващия ден, нося си ен брой кутийки, храни само от зелено... Пия рибено масло... Не мога да разбера какво се случва. Единственото предположение е, че понеже дълги години бях на въглехидратна диета (както се оказа всъщност), да не би заедно със стопяването на мастна маса върви и натрупването на мускулна маса? Иначе се чувствам добре и обиколките лееекичко се топят. Някой да е имал подобна ситуация?
igito написа: Аз живея на село и доста голяма част от храната ни е домашна, така, че няма етикет за съдържание и пада едно смятане и теглене, но предполагам се свиква и после на око, както сте написали.
igito написа:Хора, защо не се мерят и гръдните обиколки, аз и там искам да сваля, че не мога да си намирам свястно бельо между другото моя мъж иска от там да не отслабвам.
Italiano написа:igito написа:Хора, защо не се мерят и гръдните обиколки, аз и там искам да сваля, че не мога да си намирам свястно бельо между другото моя мъж иска от там да не отслабвам.
Всеки с проблемите си!
igito написа::laugh: когато ям се капя на гръдната обиколка. Това значи, че коремът ми вси още не стърчи повече от тях
igito написа:Странно, бях публикувала отговор на karrina, но не го виждам. Не, че няма да го напиша пак, но моля да ми кажете, ако съм сгафила нещо и сте го изтрили
Моля, насочете ме как да смятам вече приготвените храни, когато не съм ги правила аз. Говоря предимно за домашните консерви със зеленчуци, които имам. Видях на две места различни показатели за съдържание и се обърках,т.е. не бях сигурна, дали съм в зоната.
Назад към Отслабване чрез хормонален контрол
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта