Дневникът на Оптопозното ЗоНби - Gazilot

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на Оптопозното ЗоНби - Gazilot

Мнениеот nympheacea » Вто Яну 14, 2014 10:57 am

Ами аз влизам, ама "вътре" съм по-опасна, най-вече за себе си, то едно обарване се почва, мани другото ами това става пред огледалото....
Ити, аз такива ограничения като годежи и бракове не приемам, то най-добре е да си свободен електрон, можеш да си шъткаш в който дневник искаш, че току виж, ако ми направите това "мръсно", да трябва да си кисна само в моя дневник и да искам разрешение за всичко.
И НЕКА ЗОНАТА БЪДЕ С ТЕБ!
Аватар
nympheacea
Студент в Зоната
Студент в Зоната
 
Мнения: 276
Регистриран на: Сря Май 01, 2013 12:50 pm

Re: Дневникът на Оптопозното ЗоНби - Gazilot

Зоната
 

Re: Дневникът на Оптопозното ЗоНби - Gazilot

Мнениеот Italiano » Вто Яну 14, 2014 12:59 pm

nympheacea написа:... то едно обарване се почва, мани другото ами това става пред огледалото....

:bigsm28:
И после защо на мъжете им се лепят етикети ... :bigsm5:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната
 
Мнения: 2414
Регистриран на: Чет Май 16, 2013 6:49 pm
Благоевград

Re: Дневникът на Оптопозното ЗоНби - Gazilot

Мнениеот Karrita » Вто Яну 14, 2014 3:56 pm

Italiano написа:
nympheacea написа:... то едно обарване се почва, мани другото ами това става пред огледалото....

:bigsm28:
И после защо на мъжете им се лепят етикети ... :bigsm5:


Мдааа, мъжете си ходят с етикети, а жените са скрити "лимончета" ... :laugh1:
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната
 
Мнения: 984
Регистриран на: Чет Окт 24, 2013 11:20 am
Несебър

Re: Дневникът на Оптопозното ЗоНби - Gazilot

Мнениеот Gazilot » Пет Яну 17, 2014 1:01 am

А-а-а-а-а, Хипо, Бог да те поживи! Два пъти кипнах овес с изстудяване, попи си соковете като сюнгер и стана някакъв млечен такъв, брилянтно вкусен. Маса овес съм измуал до сега с 12 часово накисване, но това е най-вкусното нещо за момента на света за мен.
Газилот,
член на политбюро на СОЗ
Аватар
Gazilot
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната
 
Мнения: 436
Регистриран на: Вто Сеп 24, 2013 3:18 pm
Несебър

Re: Дневникът на Оптопозното ЗоНби - Gazilot

Мнениеот Pipilota » Пет Яну 17, 2014 6:10 am

Aaa, утре ще пробвам и аз тази овесена хипотактика... :bigsm15:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната
 
Мнения: 1284
Регистриран на: Чет Фев 07, 2013 5:12 pm
Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Re: Дневникът на Оптопозното ЗоНби - Gazilot

Мнениеот Plam4e22 » Пет Яну 17, 2014 8:11 am

Italiano написа:Сго дих ме ги! Сго дих ме ги! (да се чете с интонацията от "Опасен чар")
:laugh:

Пипи, благодаря ти, че ми припомни присъдата. Това ме подсеща да попитам защо същата не се изпълнява в частта "Italiano Зонаров се задължава да консумира всичката приготвена храна от Plam4e22" и досега не съм хапнал нищо?!????
Има ли тука контролни органи, или няма???
:laugh1:

Олелелел, ти защо не кажеш,че си гладен, ей сеа ще метна 100 блока овес и забравяме за проблема поне за седмица :laugh1: :laugh1:
Това, което трябва да се случи, то се случва!
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната
 
Мнения: 328
Регистриран на: Пон Мар 18, 2013 3:44 pm
Пловдив

Re: Дневникът на Оптопозното ЗоНби - Gazilot

Мнениеот HippoDel » Пет Яну 17, 2014 1:35 pm

Gazilot написа:А-а-а-а-а, Хипо, Бог да те поживи! Два пъти кипнах овес с изстудяване, попи си соковете като сюнгер и стана някакъв млечен такъв, брилянтно вкусен. Маса овес съм измуал до сега с 12 часово накисване, но това е най-вкусното нещо за момента на света за мен.

Е, май му намерихме цаката на овеса, а! :laugh1:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната
 
Мнения: 1686
Регистриран на: Пон Сеп 02, 2013 4:08 pm
København/София
Жена

Re: Дневникът на Оптопозното ЗоНби - Gazilot

Мнениеот Italiano » Пет Яну 17, 2014 4:53 pm

Plam4e22 написа:Олелелел, ти защо не кажеш,че си гладен, ей сеа ще метна 100 блока овес и забравяме за проблема поне за седмица :laugh1: :laugh1:

Пламче, ама искам като на Хипо овеса!
:laugh:

И в тая връзка да попитам дали съм разбрал правилно: под кипване имате предвид, че като заври водата и изключвате котлона ли?
Т.е.
1. Тенджера;
2. Овес;
3. Студена вода в голямо количество;
4. Завира водата и гасим котлона;
5. Пускаме котлона след ... колко време пак?
6. Като заври пак водата, пак гасим и оставяме така ... колко време?
7. Прецеждаме овеса от водата;
8. Благодарим на Хипо за съвета;
9. Съхраняваме в хладилник и хапваме с удоволствие.

Значи питанията ми са по точки №5 и №6, освен ако не съм объркал нещо по другите точки ...
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната
 
Мнения: 2414
Регистриран на: Чет Май 16, 2013 6:49 pm
Благоевград

Re: Дневникът на Оптопозното ЗоНби - Gazilot

Мнениеот Gazilot » Пет Яну 17, 2014 5:12 pm

Аз слагам топла до гореща вода, колкото овес, толкова вода. Завира (почва да бълбука), изключвам, чакам да изстине като ескимоско чело. Като изстине е изпил водата и е набъбнал. Доливам още малко вода, но не много и пак го разбълбуквам, оставям го да изстине. Не прецеждам, защото той си е изпоркал всичко и не губя от соковете му. Ям и се кефя.
Газилот,
член на политбюро на СОЗ
Аватар
Gazilot
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната
 
Мнения: 436
Регистриран на: Вто Сеп 24, 2013 3:18 pm
Несебър

Re: Дневникът на Оптопозното ЗоНби - Gazilot

Мнениеот Italiano » Пет Яну 17, 2014 5:16 pm

А, бе, то и аз слагам топла вода, но си мислех, че в студена кисне повече, та затова.
Втория път пак ли гореща вода сипваш?
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната
 
Мнения: 2414
Регистриран на: Чет Май 16, 2013 6:49 pm
Благоевград

Re: Дневникът на Оптопозното ЗоНби - Gazilot

Мнениеот Gazilot » Пет Яну 17, 2014 5:17 pm

Да, но не слагай много, идеята е да не прецеждаш...

Еййй, полудяхме с тая конска храна :)
Газилот,
член на политбюро на СОЗ
Аватар
Gazilot
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната
 
Мнения: 436
Регистриран на: Вто Сеп 24, 2013 3:18 pm
Несебър

Re: Дневникът на Оптопозното ЗоНби - Gazilot

Мнениеот Italiano » Пет Яну 17, 2014 5:32 pm

Е то конете затова са такива здрави и мощни.
В овеса е истината!
:laugh3:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната
 
Мнения: 2414
Регистриран на: Чет Май 16, 2013 6:49 pm
Благоевград

Re: Дневникът на Оптопозното ЗоНби - Gazilot

Мнениеот HippoDel » Пет Яну 17, 2014 5:46 pm

Italiano написа:Е то конете затова са такива здрави и мощни.
В овеса е истината!
:laugh3:

:laugh1: Така си е.
Аз сложих студена вода. И вторият път не долях, защото си имаше, но накрая беше поел всичката вода. Не ме питайте колко вода съм сложила първоначално, защото нямам представа, беше на око. :)
Т.е.
1. Тенджера;
2. Овес;
3. Студена вода, примерно 2-3 см. над височината на овеса;
4. Завира водата, гасим котлона и оставяме на котлона, докато изстине напълно;
5. Пускаме котлона след, примерно 4-5 часа;
6. Като заври пак водата, пак гасим и оставяме така, докато изстине напълно;
7. Oвесът е поел водата;
8. Благодарим на Хипо за съвета; ;)
9. Съхраняваме в хладилник и хапваме с удоволствие. :hug:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната
 
Мнения: 1686
Регистриран на: Пон Сеп 02, 2013 4:08 pm
København/София
Жена

Re: Дневникът на Оптопозното ЗоНби - Gazilot

Мнениеот Darina » Съб Яну 18, 2014 7:24 am

Или нещо не съм допрочела, но все пак да попитам: преди това накисвате ли овеса и по колко време бълбука първи път и колко време бълбука втория път? Или е достатъчно само да заври и веднага изключвате котлона?
Всяко отделно действие и животът като цяло (ако не се превърне в природна случка, а се води съзнателно) означава поредица от най-дълбоки решения, чрез които душата избира своята съдба, смисъла на своята дейност и съществуване. Макс Вебер
Аватар
Darina
 
Мнения: 19
Регистриран на: Нед Дек 01, 2013 9:54 pm
Варна

Re: Дневникът на Оптопозното ЗоНби - Gazilot

Мнениеот Plam4e22 » Съб Яну 18, 2014 6:51 pm

Darina написа:Или нещо не съм допрочела, но все пак да попитам: преди това накисвате ли овеса и по колко време бълбука първи път и колко време бълбука втория път? Или е достатъчно само да заври и веднага изключвате котлона?

Дари, аз го накисвам с топла вода от вечерта до сутринта, после го слагам докато забълбука и веднага изключвам котлона и оставам докато изстине, после след 4-5 часа пак така и накрая КЕФ!!! :laugh4:
П.С. Във връзка с храната за коне, това е най- яката храна!!! ако сте ходили да гледате расови коне, те са изключително назобени, със страшно излъскан косъм и безгранична енергия....просто нямам търпение да видя в какво Зонби ще се превърна след цял живот зобане :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Това, което трябва да се случи, то се случва!
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната
 
Мнения: 328
Регистриран на: Пон Мар 18, 2013 3:44 pm
Пловдив

Re: Дневникът на Оптопозното ЗоНби - Gazilot

Мнениеот Plam4e22 » Съб Яну 18, 2014 6:57 pm

Italiano написа:
Plam4e22 написа:Олелелел, ти защо не кажеш,че си гладен, ей сеа ще метна 100 блока овес и забравяме за проблема поне за седмица :laugh1: :laugh1:

Пламче, ама искам като на Хипо овеса!
:laugh:

Ити, ние с Хипо по телепатия бяхме надушили едновременно каква е цаката на приготвянето, така че няма да сбъркаш ако си похапнеш от моя страхотно млечен овес (хич да не се хваля, ама станах мн добра :laugh4: )
Това, което трябва да се случи, то се случва!
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната
 
Мнения: 328
Регистриран на: Пон Мар 18, 2013 3:44 pm
Пловдив

ПредишнаСледваща


Назад към Дневници в Зоната

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron