Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
nympheacea написа:... то едно обарване се почва, мани другото ами това става пред огледалото....
Italiano написа:nympheacea написа:... то едно обарване се почва, мани другото ами това става пред огледалото....
И после защо на мъжете им се лепят етикети ...
Italiano написа:Сго дих ме ги! Сго дих ме ги! (да се чете с интонацията от "Опасен чар")
Пипи, благодаря ти, че ми припомни присъдата. Това ме подсеща да попитам защо същата не се изпълнява в частта "Italiano Зонаров се задължава да консумира всичката приготвена храна от Plam4e22" и досега не съм хапнал нищо?!????
Има ли тука контролни органи, или няма???
Gazilot написа:А-а-а-а-а, Хипо, Бог да те поживи! Два пъти кипнах овес с изстудяване, попи си соковете като сюнгер и стана някакъв млечен такъв, брилянтно вкусен. Маса овес съм измуал до сега с 12 часово накисване, но това е най-вкусното нещо за момента на света за мен.
Plam4e22 написа:Олелелел, ти защо не кажеш,че си гладен, ей сеа ще метна 100 блока овес и забравяме за проблема поне за седмица
Italiano написа:Е то конете затова са такива здрави и мощни.
В овеса е истината!
Darina написа:Или нещо не съм допрочела, но все пак да попитам: преди това накисвате ли овеса и по колко време бълбука първи път и колко време бълбука втория път? Или е достатъчно само да заври и веднага изключвате котлона?
Italiano написа:Plam4e22 написа:Олелелел, ти защо не кажеш,че си гладен, ей сеа ще метна 100 блока овес и забравяме за проблема поне за седмица
Пламче, ама искам като на Хипо овеса!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта