Gazilot написа:Пипи,
Трогнат съм от подаръка и ти благодаря. Понякога малките неща умиляват човек и един жест от сърце е повече от планини подаръци направени без. Поклон в прав ъгъл, вече без корем!
Сега ако не на всяко, то поне през ядене, мерейки в каничката ще си спомням за теб
А туй десертче на Барко ли е? Много вкусно бе, сникърси и мникърси пасти да ядат! Очарован съм.
Весела Нова Зонина!
Кари, Гази, You are welcome Нека тези чашки да ви носят все повече здраве и зоново удовлетворение За мен е голяма радост, че тук намерих много виртуални приятели, които придадоха особено приятно-завладяващ смисъл на много от нещата които правя.
Гази, относно барчетата- въпреки че се казвт Zone perfect, не са на Барко, но са нещо като свързани бизнеси, и са евтиния вариант за средния американец. Иначе на Барко барчетата са си цена, но и в допълнение, тези са много по- вкусни от оригинала, защото при Барито няма захари-махари и другите му там вредни неща Аз си ги хапвам през ден по едно за следобедна закуска, особено като ме хванат трафиците, и колата ми е като мини магазин-имам си отвсичко )