Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Darina написа:Здравейте! Да споделя разочарованието си от http://shop.bb-team.org/now-foods-omega-3, което си купих от магазин във Варна. Не издържа теста с фризера - превърна се в нещо като жълта свинска мас.
Italiano написа:Пипи, то няма как да бъдете по-евтини от iherb. И никой не го очаква това. Разбира се, разликата в цената все пак не е логично да бъде много голяма.
Лично за мен по-важното е, да ми е удобно и бързо за поръчване и доставка. Както и да мога спокойно да си поръчам по-голямо количество. А не да смятам ще минава ли през митница, колко ще ми излезе доставката и т.н.
Italiano написа:Пипи, то няма как да бъдете по-евтини от iherb. И никой не го очаква това. Разбира се, разликата в цената все пак не е логично да бъде много голяма.
Лично за мен по-важното е, да ми е удобно и бързо за поръчване и доставка. Както и да мога спокойно да си поръчам по-голямо количество. А не да смятам ще минава ли през митница, колко ще ми излезе доставката и т.н.
nympheacea написа:За съжаление Щатите не процедират както Китай и други страни, те обявяват реалната стойност, и съответно плащаш. Иначе каквото съм поръчвала от КНР, Австрания, Корея или други страни, всичко е "подарък" или пише символична стойност, и нищо не плащам.
pipilota написа:За малките пакети и това да пишеш подарък е вярно. Аз например сега като пуснах чашките на Гого, писах че е подарък, че съдържа чашки и сувенири и че е на стойност 16 или 17 долара, не си спомням точно колко написах. АМериканците си пошат колко е точната сума, защото ако се изгуби пратката, да могат да им върнат парите и евентиално да ви пратят втори пакет. При пампайците такива екстри няма. А и тук много често се практикува при онлайн поръчките да се обадиш след 10 дена и да се направиш на луд и да питаш къде ти е пратката. И тогава продавача какво да прави, за да не си опорочи името, ти праща втори пакет
Иначе за количествата, говорим за големи количества които да отиват до бг, евентуално с контейнер, където митото ще е неизбежно. И после от там докато стигне до потребителя ще има още един шипинг, и нещо много се скъпява процедурата. Това е спънката, шипинга. Ние сме делеч от това да търсим някаква голяма печалба. Целта е до БГ да достигне това, което го няма там на пазара и ще ви е от полза. Въпросът е да остава нещо и за човека в БГ, който ще се нагърби с подобно нещо, и изобщо има много подводни камъни, които са големи пречки, и все ни отказват от това начинание...
Italiano написа:Въпросът е, че за да не оскъпи този шипинг с много цената на продукт, този контейнер трябва да е "фул макс".
А за да напълниш такъв контейнер, трябва сериозно първоначално капиталовложение.
Ей тук според мен е проблемът - че трябва първоначално да се вложат едни големи пари.
Italiano написа:От маслини ...
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта