Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Ако искате да сте сигурни, че консумирате адекватни количества ГЛК (които за повечето здрави хора са 1-2 мг дневно), яжте варена (но не инстантна) овесена каша три до пет пъти седмично.
Приемът на ГЛК в комбинация с приемането на рибено масло ще увеличи производството на тялото на “добри” ейкозаноиди. Ако приемате високи дози рибено масло, количеството на овесените ядки (варени на слаб огън,не инстантни) трябва да бъде не повече от две до три купички на седмица.
pipilota написа:Там в сайта май никой не ходи да чете Жената преди и след менопауза
Italiano написа:'м че аз от снощи досега съм изял 9 блока, а на вечеря ще хапна още 2-3.
HippoDel написа:Italiano написа:'м че аз от снощи досега съм изял 9 блока, а на вечеря ще хапна още 2-3.
Овес????? Ити - Овесопоглъщащото чудовище.
После, защо го свързваме Ити с овеса. Сега разбра ли, Гази?
Italiano написа:Само се притеснявам, че нали в тоя овес май има някакви женски хормони, а аз 2 дни оправих 20 блока ...
Italiano написа:Ако почна да се интересувам от темата за менопаузата, някой да ме шибне по главата (през монитора примерно) да спра да ям овес!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта