Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
чичо Чарли написа:Днес поръчах на майка ми да направи една взета от тук рецепта за тиква на фурна полята с мляко и яйца. Тя ме нахока, какви били тия грамажи и това мерене. Едно време да не би да са готвили хората и да са теглили. Яли са на полето сланина с хляб и лук и са били по-здрави. Наистина е така. Но едно време е нямало толкова болен народ. Ама пък и непрекъснато само да мислиш и смяташ колко от даден продукт да сагаш си е направо уморително и досадно. Примерно ако се готви за семейство от 6 човека, представям си какви сметки се започват
Karrita написа:Искам да попитам тези, които варят нахут, след като е сварен и престои няколко дена ( 4-5 ) в хладилника, става ли ви лепкав нахута???
HippoDel написа:Да, така ми става. Даже съм изхвърляла. Но от както си намалих температурата в хладилника, издържа малко по-дълго.
Italiano написа:А пък моят нахут става сух. Доста сух даже. И по-твърд (логично). Но го държа в купа без капак. Може и от това да е.
Italiano написа:Но пък изглежда, че се съхранява по-добре така.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта