Апиииии...
Големи благодарности за положения труд, за дадените линкове, за идеите и ентусиазма...
Гого ще е много щастлив от присъствието на още един помощник, който да поема вахтата
Таблицата е много добра идея, само може би ще е добро решение ако в последствие се направи на български, защото предполагам, че тук има и хора, които не са много на "ти" с английския. Забелязах че си вкарал и маслото на Omapure. По данни на сайта им, стойностите им са много добри, имат и цяла статия - сравнение с маслото на Сиърс, че и те са толкова добри колкото и маслото на Зоната. Аз преди време комбинирах двете масла- на Сиърс и на Omapure, защото много скъпо ми идваше с високите дози. Едно шишенце на Барито е почти 50 $, и като се има предвид колко човека сме в къщи, и всеки пие по 6-8 капсули на ден..и ставаше еднааа..
И тогава като търсех друг "заместник", намерих Omapure. На всяка пратка проверявах партидния номер и срока на годност, и го намирах в сайта на Ифос. И най хубавото беше цента- т.е далаверата беше че ако поръчаш 5 на веднъж, цената е около 100 $, което напълно ме удовлетвояраваше.
Бях много вдъхновена, че най-накрая съм намерила високо-концентрирано масло на цена близо 20 $ за шишенце, и че най-накрая ще зарадвам хората в БГ. В самия сайт при поръчка има опция в която да избереш държава и да видиш колко е шипинга. И естествено, не бях изненадана, че в листа БЪлгария я нямаше
Тогава им се обадих по телефона, да ги пипитам дали пращат до БГ , и ако ДА, колко ще струва. И да си напиша актив
, тогава добавиха и България в списъка
дааа, амааа.....ква файда....като ми казаха колко ще струва, и ми искаше да им счупя капачките- 40 $ доставката до българия....То маслото струва 20 $, а доставката 40$...де илия на кирия...и така тогава ми се сринаха мечтите да зарадвам хората в БГ.
Между другото, от доста време, с ходенето по другите форуми, и още преди да се роди този сайт, знаехме, че за зонуващите ще е от голяма полза ако направим онлайн магазин с неща, които липсват на българския пазар, като добро качество рибено масло, пълнозърнест натрошен овес, мерителни чашки, зонови балансирани барчета, протеини на прах без въглехидратно съдържание и т.н. Все още го мислим, но често стигаме до задънена улица...и не се знае кога и от къде ще ни огрее гениалното решение. Отворени сме за всякакви идеи, и за всичко което може да допронесе за по-лекото и приятно зонуване на всички в България.