Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
pipilota написа:Искаше ми се да зарадвам и Хипчо, но предполагам, че извън България е много лесно да се намери такава чашка. Попи, Лилит, Райнов, и всички други- моля да не ми се сърдите, нищо лично ...просто бройката става много голяма...и няма как, но следващата година няма да ви пропусна
pipilota написа:Искаше ми се да зарадвам и Хипчо, но предполагам, че извън България е много лесно да се намери такава чашка. Попи, Лилит, Райнов, и всички други- моля да не ми се сърдите, нищо лично ...просто бройката става много голяма...и няма как, но следващата година няма да ви пропусна
gogo написа:A,a,a,a....,така май няма да стане Дядо Коледа иска да ни прати подаръци, а ние се дърпаме като магаре на мост.То така ще пристигнат не за Коледа а за Великден. Затова предлагам Пипи да ги прати до мен, а аз се наемам да ги разпратя по пощата. Ако няма възражения довечера ще си пусна адреса на Пипи, а пък всеки от печелившите ще ми напише на лични неговия адрес.
gogo написа: ... Затова предлагам Пипи да ги прати до мен, а аз се наемам да ги разпратя по пощата. Ако няма възражения довечера ще си пусна адреса на Пипи, а пък всеки от печелившите ще ми напише на лични неговия адрес.
Назад към За всичко извън Зоната
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта