Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Pipilita мила честно и аз съм забравила да си я наготвя спомням си,че четох тук във форума,че тиквата в манджа напомняла за картофки. Предполагам,че ще може да се сложи месце,че дири и да сменим тиквата с броколи и тиквички знам лиpipilota написа:Маринка, тая тиквената яхния...ама никак не мога да се престраша да я наготвя. Има ли начин да се добави някакво месо, да си замяза на манджа,както се казва )
P.S видях че си си подредила рецептите в по-задните страници, за което благодаря Така рецептите направо ти се набиват в очите
Самми написа:Пилешко с гъби в плик 2Блока протеин
28*2 пилешко месо - 2П;
180 гр сурови гъби, нарязани - 1/2 В
вода 2/3 чаена чаша
Подправки - хималайска сол; индийско орехче на прах, кимион на прах и джинджифил на прах
Всички подправки се объркват и се намазва пилешкото с тях, поставя се в плик за печене, отгоре се нареждат нарязаните гъби, долива се с водата и се пече във фурната около ......честно не засякох , но стана много вкусно. Яденето се допълва с необходимото количество салата 1 и 1/2 В + 2 М.
Самми написа:marianapanova, тя идейката малко от тебе е взета, нали се сещаш . Аз просто си спестих виното, защото си готвих и за през деня, а не ми върви някак да се почвам с виното от обяд още . Много ми е трудно с готвенето на мене, ама ще понауча с времето.
и аз така си викам, ще стана пияница с това вино.pipilota написа:"аз винаги готвя с вино, понякога дори го слагам в храната"
Самми написа:Охаааааааа, този сладкиш ще се пробва, само да станат цените на крушите малко по-поносими , суперско звучи.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта