KandY,
Добре дошла на гости
Радвам се, че ти е харесал дневникът ми. Такава ми беше и целта-да подпомогна хората, които искат да се запознаят и най-вече да практикуват Зоната.
Млякото, което купуваш, като се изчисли излиза около 200 гр за 1БВ+1БП с уговорката, че не броим мазнините. Иначе това мляко си е 1БМ=43 гр. Бих те посъветвал поне в първите месеци да се опиташ да бъдеш максимално стриктна що се касае до целия режим - блокове, хранене, вода. Организмът се пренастройва по=лесно и убеден съм и по-качествено. В първите месеци си купувах само 0,1% кисело мляко. След това минах и на 2%, като продължих да го смятам 200гр за 1БВ+1БП.
Убеден съм, че ако спазваш Зоната ще успееш да намалиш от теглото си.Виж какво пише в ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ВЪВ ВРЪЗКА СЪС ЗОНАТА:
3. След колко време да очаквам резултати от Зоната?
Още първите дни ще усетите приятните промени. Първия често проявяващ се признак е учестеното уриниране, при което тялото ви се опитва да изхвърли излишните натрий и вода, и всяко подуване или оток на краката видимо ще започне да намалява. В рамките на два три дена трябва да забележите значително намаляване на желанието за въглехидрати, и подобрена умствена концентрация. До пет дена апетитът ви видимо ще намалее, и това ще бъде съчетано с по-голяма физическа издръжливост. След две седмици няма да сте отслабнали кой знае колко, но ще забележите, че дрехите ви стават малко по-широки. Имайте предвид, че за една седмица можете да отслабнете най-много с 400-650 гр. Невъзможно е телесните мазнини да се стопяват с по голяма скорост. След близо 6 седмици, ще забележите значително подобрение в показателите на холестерола и триглицеридите.
Така че за месец можеш да очакваш реално 2-3 кг. При мен се получи по-бурно спадане на теглото, може би защото килограмите ми бяха доста повече отколкото трябва да бъдат.
Успех в усвояване на Зоната и винаги си добре дошла тук