Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
tshivacheva написа:Не знам откъде да започна?
Вчера си купих пуешко филе и сьомга
чета и не знам как да се вкарам в зоната
Разбирам че това с контрола на инсулина и глюкакона е точно за мен, защото имам и признаци на хипогликемия от дълго време и може би затова така напреднах с килограмите.
Моля да ме извините , но ще питам защото ми е важно да сваля бързо поне 5 кг.
първия ми въпрос е когато определяме броя на ББ , кои килограми използваме ? Тези които искаме да достигнем или днешните?
Karrita написа:Или чаша вино - 115 мл = 1БВ
Аз задължително си пия вино на вечеря и даже като готвя си оставям умишлено един БВ за винцето
pipilota написа:tshivacheva Добре дошла Зоната е най-близкия начин на хранене до този на диабетиците. Основната цел на Зоновото хранене е да държи основните хормони- инсулина и глюкагон под контрол. Предполагам, че има и други диабетици, които само четат от балкона и не се показват Забелязвам, че в последно време има много надничащи тук
Italiano написа:Здраво, Нунти!
Предполагам ,че като хапнеш късната закуска, все има един интервал от време, през който си миеш съдовете от закуската, оправяш масата като цяло, миеш си зъбите, обличаш си пижама/нощница/тениска или поне се събличаш, ако спиш без дрехи , и такива разни. И докато заспиш ще минат още няколко минутки ... Това са ти поне 15-20 минути, което е достатъчно.
Интервалът между вечерята и късната закуска е приемлив. Също има значение колко блока е била вечерята ти.
Ако правиш 2,5 часа разлика, си ОК.
Karrita написа:Здрасти Нунти, добре си ни дошла
Охххххх, ама как се радвам като гледам как прииждат нови хора
Успешно и приятно зонуване ти пожелавам!
nunty написа:Благодаря ти Ити (нали може така като другите да се обръщам към теб)
nunty написа:Блокове си изчислих с калкулатора от тук и са 8 блока, но тъй се старая да имам малко движение извън офисното седене около бюро, та ги направих 9, засега се чувствам добре с толкова не огладнявам много, като съм ги разпределила 2-3-1-2-1.
nunty написа:Блокове си изчислих с калкулатора от тук и са 8 блока, но тъй се старая да имам малко движение извън офисното седене около бюро, та ги направих 9, засега се чувствам добре с толкова не огладнявам много, като съм ги разпределила 2-3-1-2-1.
Назад към Отслабване чрез хормонален контрол
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта