Добро и слънчево съботно утрооо
Сега да видим кой какви ги е сътворил в деветия ден от състезанието. Остават ви още само 6 дена до финала, така че, стягайте маратонките
Този път ще съм кратка, защото имам чувстовото, че трябва да прегледам 15-16 доклада с всички тези закъснения, и не искам да усъмна пред компа
Teddy, При мен всичко е ОК, някаква стара пукнатина се показа в мен, ама да се надявам, че е ще е първата и последната за тази година
Всичко е ок, Благодаря
Сега за теб - за 8ми си отличничка, само гледай да избягваш свинското, което си е мазничко месо. Но ако е рядко в менюто ти е ок
8+1 Но това ти е за вчера, днес пак липсваш. Има ли някакъв начин да докладваш с другите пчелички? Така много ми се събират за проверки и понякога ми взима повече от два плътни часа да прегледам и да отговоря на всички. И след работа ми идва малко на нагорнище. Ако ти е възможно разбира се....
mimetКa , за 8 ми ти пиша това което си казала - 3 търтея и една пчеличка в кошера. А за 9ти- малко ти остана да си отличничка- 7 пчелички
И благодаря за споделеното. Полезно е за всички начинаещи
ТониЕлис, отличничка, както винаги! 8+1
И аз това им разправям на пчеличките тук за страничния планк, ама аз съм свикнала да си говоря сама, и никой да не ми говори
Говорят ми само като съм болна, съчувстват ми тогава
Maxima - Ralito, Направо ми се плаче с теб
Това от докалдите за 7ми февруари
А Максима-Ралито днес дезертирала на някъде...дано да не се е качила на някой емигрантски автобус
Това е за докладите на 8ми февруари
И сега- липсват ми Теди и Миметка, а МаксимаРалито вече втори ден липсва....
и днес на 9ти си ми дала за 8 ми и 9ти...липсва ти за 7ми доклада. Разбирам ви момичета, че на всеки може да се случи, но разберете ме и мен...моля те ако е възможно мааалко да ми съчувсвстваш и ако може доклада да идва на време
Сега ако не ми напишеш за 7 ми някакви неща, няма да мога сметна крайните резултати, и става пълна боза. Просто ми дай бройка на пчелички и търтеи, ще се доверя, за да запълня този ден.
И също ако може в края на отчета да се опиташ да смяташ колко пчелички си хванала. Аз само да ги проверявам. Защото
Май улових едва пчелички
не ми говори нищо. По мои сметки си завършила на 8ми с 5 пчелички.
за 9ти - завършваш със 6 пчелички. Относно блоковете - недей да падаш под 10. Знам, че беше отличничка, в БГ мама когато водих там първите състезанията. Не бях сигурна дали си същата Максима от там. Стой няколко дена на 10 блока да видим как ще е положението. И да не забравиш да ми дадеш информация за 7ми , защото става пълна боза с моите сметки. Please
Ivka_94 Добре съм мила, споко. Обаче ти до кога ще ходиш така голичка из този форум. Няма ли да се облечеш най-накрая с аватарче?
И нещо си объркала сметките там с един ЧЕРВЕН картофф
Или ме пробваш дали ти проверявам менюто
ИзбЕга ти зелената пчеличка, и си гепна един червен търтей...да ти дойде акъла
Завършваш със 7 пчелички и един червен дебеланко в кепчето ти!
kiki, може ли да те помоля и теб да си преброяваш пчеличките в края на доклада
За 100 мл ще си затворя очите
8+1
Nikka, благодаря от сърце, че споделяш какво става с теб.
Относно началната инсулинова резистентност- нчдявам се си прочела това което писах на Янчето в предния пост с докладите от вчера. Ако си пропуснала, погледни го, може да ти е от полза.
За днес няма как да ти дам мерителлна пчеличка, защото меренето на око явно те е подлъгало, след като ти е било тежко и после ти е гладеело за вечеря. Не е бил успешен опит. Сории, правила
завършваш със 7 бройки и един мързелив търтей
yana, вземи си и ти една дрешка от гардеробната де, защо така превръяате този борум в нудистки плаж
Такива хубави аватарчета има в галерията
И голямо благодаря и на теб, че споделяш. Всичко написано винаги се оказва полезно на някой с подобна съдба
Благодаря за отделеното време да споделиш с нас
Днес втори пореден ден си отличничка. Бравооо
Мечта_8, аз забравих да ти кажа -
Честита ти пиперка
Напредваш с коментарите, бравууус. Следващата стъпка е да си вземеш титла с втората пиперка
И може ли така, след три поредни стриктни дни да зафлиртуваш с тоя бирен търтей
....ма ник'ъв срам нямаш...
И не ти стигнал един, ами и втори- мързелив...потресена съм !!!
Руслан слушала....марш наказана, докато омалееш! Завършваш с 5 момичена и 2 дебелака в кепчето ти
Хипчо, май само аз от цялото ни зоново общество не съм правила тоя тутманик на Стеф...май е време да хвърля във фурната и тази рецепта
И да се оправяш бързо, че е много тъпо да си болен, особено по време на състезание. Това определено ще ти се отрази, ама не се давай, и не се отказвай. И щях да те питам- ти защо не си правиш тези
МЪФИНИ ?
Имаш 6 бройки за днес
Сега пък Чернокоска липсва
Teddy също....
и на Максима доклада от 7 ми....утре пак ще е гърч с тия липси...миличката аз
Това е от мен момиченца- кокиченца, още малко остана, стягайте се. Не е толкова трудно
Това е от мен за днес