Добър вечер на мен, а на вас добро утро. Без малко да не ми остане време да се отчета тук, ама няма накъде, трябва да си наглеждам кошера
Днес си обрах реколатата от закачалката, дето висеше отвън
Т.е да бъда по ясна- пастърмата ми от акула и риба Меч е готова за консумиране, и трябваше да се правя малко на фотограф, за да добавя и малко домашно мезе в рецептите. Който не е хапвал подобно нещо, не знае какво е изтървал...божествена. Само дето изкупих всичкия сминдух от българския магазин, и сега няма повече за другите клиенти
По-късно ще пусна снимки в групата, че окъснях, и искам да свърша първо с вас.
Такааа, сега гледам нашата
Ivka_94 първа се дикисала тук да докладва
Нямам забележки, само един съвет- опитай се поне вечерната закуска да я замениш с кисело вместо с прясно мляко. Не прекалявайте с прясното мляко, защото след време с годините много хора започват да развиват непоносимост. А и както се пише из цял свят- кравето мляко е за теленцата. За хората - козето мляко е най-близко до майчината кърма.
Отличничка си, вече трети ден. Още два такива дни и ще хванеш пчелата майка
8+1
Nikka, много ми харесва как се заравяш в талаша
...
звучи уютно, чак на мен ми се приска. Утре отивам да си поръчам стърготини за леглото ! За първи път искам да съм хамстер
За обяда няма да те наказвам, че си гризнала от кожата на бутчето, ама гледай да не се повтаря докато си на състезание
Пипи, вдигни изискванията, че така ще си откараме на минимума до края
Нека е гърч
...ЕЕе, тук не може, щото после много врагове ще натрупам
За лека нощ и за добро утро да ми теглите по няколко майни със страст и жлъч..НЕее, абсурДДД
И ти отличничка от първия ден нямаш прегрешения 8+1
ТониЕлис, тая боб чорба как я измери 100гр
Бобчетата само, или чорбата или как? Чисто любопитство. Иначе нямам забележки. 8+1....както винаги, скука
chern0koska, бравуууссс
за ината....Ма така де, няма да й се даваш на тази гадна филия хляб...ще те изкушава с вида си...мани я, гадна с плосък задник филия!
А за излизането ти с приятелките- ще ти простя, само защото до сега се държиш като пълна монахиня, и нямаш нито един грях. Обаче това не означава, че ще ти се размине винения търтей! 8+1
Мечта_8, вчера забравих да ти кажа благодаря за стихчето, разсмя ме, обаче за да си вземеш битЗойн от ПиПиБанк, трябват 4 куплета
Не може така да хитруваш
И как сремежливо и с наведен поглед си написала " мъъъничко кафенце"....чак Аз съвсем мъъъничко си отворих очите, колкото да уж да видя написаното
Голямо вълнение при срещите ми с мистър Планк бе, все още треперя, като при първата ни среща…уж го недолюбвам, а как ме тресе само…, а после коремните ми мускули тръпнат още дълго след срещата.
... Е това вече е любов, и то истинска, изгаряща като киселина душите ви, докато се сливате в едно...
Ех, колко е прекрасно да си влюбен, чак на мен ми се прииска....
Бравус, 8+1
yana-калпазана!
Тъкмо подкара три божествено опияняващи дни в Зоната, и сега така да се на..акаш...пфффф
Иначе според лирическото ти завладяващо душата ми отклонение- не мисля, че си особено миньонче, и си мисля, че 10 блока ще си ок. Обаче
ако искаш пробвай 1-2 дена с девет блока, да видиш как ще се чувстваш. Може пък това да е перфектната бройка за момента. И както Хипчо сподели в по-горен пост- след време няма да ти стигат 9 блока, определено. Пробвай, и виж как ще се чувстваш. Чувството ти е най-добрия показател, ако се усещаш повече от комфортно в тялото, ако прилива на енергия те нападаа, значи това е бройката за теб
И сега - относно пчеличките,
поради форс мажорни собстоятелства
, заслужила си си без никакво съмнение и стриктна и мерителна буболечка. И ти благодаря че, споделяш. Така се чувствам човек, че някой ме е забелязал, и ми говори. Виж ги другите...сръдли, надути, изплюват по един сух доклад и дим да ги няма, те са от висшето общество, с тях не може да се говори, извинете
И сега като си подкарала така сериозно зоната, ще трябва да си намалиш инсулина, така ли да разбирам? Много ми е интересно,и ще се радвам да ни споделяш какви промени правиш и забелязваш в себе си
Мисля, че може би ще имаш още няколко такива бунтове на организма ти, но важното е да не се предаваш, и да завъртиш колелото с пълна сила, тогава тялото ти ще работи като по часовник. Не се отказвай поне два месеца от този начин на хранене и ще видиш резултати. Ако трябва ще продължа с теб до края на месеца, за стимул, само и само да можеш да се засилиш колкото може по-силно към центъра на зоната!
Обаче според правилата - гризна си червения търтей...
Няма да ти дам лаком търтей, защото този грях не е бил от изкушение, а по здравословни проблеми
Завършваш деня със шест пчелички и 1 червенко
kiki, днес на няколко пъти пада сървъра на сайта, и нищо чудно по това време да си писала доклад
Всичко изглежда ок при теб, само един съвет - намали малко млечните продукти и давай малко на по-истински протеини
8+1
Maxima - Ralito, като пишете че пиете бира
моля да ми уточнявате количеството, за да съм по точна в преценките ми
И мисля, че на вечеря си се справила добре с баланса. Докарала си го, понеже бирата ти е бърз въглехидрат, и е по-добре в случая да прекалиш с протеина. И бравус за дюлята, това вече хормонално мислене, и да не си нацелила съвсем точния грамаж, важното е че си търсила баланса протеини-въглехидрати. БравусТ
А за планка нямаш никакво оправдание
Завършваш с 4 + 1 червен търтей
Хипчооо за тоя планк ще те изям с парцалите....безобразие, безобразие
Утре да не си посмяла да се осе*еш като днес! Искам много да се срамуваш ! 6 бройки само
mimetКaта си признала, че имала едно такова маААалко търтейче
В случая обаче, няма да ти дам лаком търтей, (но няма и да ти там инатеста пчеличка) защото си го балансирала и все едно си поела един допълнителен зонов блок за деня което не е фатално.
Казвам на всички- това е идеята на състезанието, да започнете да мислите хормонално, както казва Барито. Дори да се изкушите някъде, можете да си опитате, в умерени количества, но мисленето е важно. Когато се изкушите с някой сладък въглехидрат, в главата ви веднага да светне червената лампичка, че за да го изядете този въглехидрат, ви трябва протеин!. Иначе просто не става за ядене и това е! Този навик трябва да ви се набие до болка в мозъците. Защото сигурно 99.9 % от вас няма да се задържат в зоната с кантарчетата, и този така ужасно полезен навик ще ви помогне много. Най-малкото да кръжите около зоната, което пак е нещо. Тялото ви рано или късно ще ви се отблагодари за тази грижа.
А да попитам за тази вода - насилваш ли се да пиеш вода, или просто си си жадна, И ако си просто жадна, ти по принцип ли си пиеш така вода, или Зоната те кара да ожадняваш? Завършваш с 5 пчелички този ден
И да се вземеш в ръце, защото от началото на състезанието имаш само един единствен прилежен и стриктен ден. Утре те искам в пълно бойно снаряжение с много инат и воля. Изтърпете още една седмица, на състезание сте. После правете каквото си искате.
Тедито пак липсва...
Калпазанка....