Хайдеее, изминаха цели 5 дена от състезанието. Имате още два пъти по толкова. Аз днес наистина ще съм кратка, и бърза, защото съм скапана, вън вали страшен сняг със страшен студ, със страшни трафици, и т.н. и просто съм изморена. А и като гледам, и на вас не ви се говори с мен, така че сега е момента да ви го върна тъпкано
Теди- за вчера си отличничка, заслужи си и стриктната пчеличка. Това, че не си написа доклада на време не ти отнема пчеличката. Само малко беше на косъм с оня свински джолан (ох, обожавам джолани)беше малко на косъм, но ще си затворя окото
8+1 Това е първия ти ден с 9 пчелички. Бравус!
За днес- същата работа- втори ден си отличничка. Още 3 поредни такива дни и ще хванеш майката ! 8+1
ТониЕлис явно е изяла най-накрая
тортата "Слънчоглед"....липсва ми в доклада й тази торта, така свикнах с нея значи
Отличничка 8+1+1 ПЧЕЛА МАЙКА!
yana продължава да ходи гола из форума, и не иска и не иска да се облече. В гардеробната галерия има толкова много роклени аватари
, ама на....не ще!
Янче, 9 блока не са за препоръчване, малко е това. В Зоната трябва да се яде, за да се слабее. Ако трябва избирай храни с по-малък обем, но не и да намаляваш блоковете. Освен ако не си от много ниските миньончета, (не знам колко си висока) тогава може и да имаш право. Трябват ти още 2 поредни дни без провинения, и ще имаш и ти пчела Майка
8+1
kikiмората днес гузнааа, гузнааа....И спазила всички правила на състезанието, че чак взела да кудкудяка от стриктни протеинови яйца
8+1
Maxima - Ralito, днес се размина с мерителната пчеличка заради обяда ти...сори бейби, правила
Завършваш деня със шест бройки в кепчето
Мечта_8, днес си имала мъфин ден май
Мързелива работа
С пчеличката-хаймана
успя да си вземеш голямата наградаааа - Пчелата Майка Гигант
И поздравления за мистър Планк, няма да му се даваш, покажи му, че не си силна жена, и няма да му вървят номерата пред теб! Да си имаме уважението !!! 8+1+1 Награда
Ivka_94, ок си, разменила си малко блоковете, но си ок, заслужи си стриктната пчеличка. Нямам забележки, нямам и съвети. Всички задобрявата все повече и повече, и аз оставамм без думи. Това състезание върви много гладко и супер досадно мълчаливо от ваша страна, ама ще го преглътна
Завършваш с с 8+1
chern0koska, Имаш много яка закуска
Маслините са от особена важност...и много ароматни стават в комбинация с прясно мляко....
И другото - изглежда, че тази
Мусака с тиквички и овес допада на доста хора. Раздвам се, че си готвите по рецептите. Чувствам се полезна така
И ти днес си хвана голямата награда 8+1+1
HippoDel,
ми ти си отличничка днес бе....да не те е ударил ток ?
С това кисело мляко от сутринта до вечерта може да имаш фатални последствия- да ти ферментира вратната ретина или да ти излезе конюктювит на петата
Явно ти е било супер мързеливо, и не ти ли гладнееше като си цял ден на кисело мляко? Отличничка си 8+1
Nikka, какъв е този обяд...заинтригува ме комбинацията на риба тон с кисело зеле
Ама може и да е вкусно, знам ли
Обаче с тоя планк направо ме размазвате от удоволствие, като ви чета как се обяснявате
Ама умирам от кеф, ама наистина
И ти днес си отличничка 8+1+1
mimetaаАааааа
Какво е това?? Питам аз! И НЕ, не питам, крещя АЗ!!!
4 пчелички и два дебели, мазни търтея! Ако продължаваш така, няма да има никаква файда от състезанието, и се чудя вече как да те наказвам!
Марш в ъгъла, за 18 минути с вдигнати ръце и на един крак! с три клякания през минута! Срам и позор за нашето сполотено морално общество. Покай се Зоново, докато е време!
Това е пчелички, отивам да си почивам, че едвам гледам ! Хайде до утре