И така ... измина един зонов месец!
Много съм щастлива от промените, които се случиха!
Първо резултатите.
И така мерките ми преди месец - на 14. 01.17 бяха:Височина - 167 см
Тегло - 82.2 кг
Талия - 98 см
Ханш - 118 см.
Body fat - 47%!!!Мерките след месец в Зоната - 14. 02. 17 /само с едно отклонение от зелената Зона, бонбонките на Кари

/
Височина - 167 см
Тегло - 76.6 кг
Талия - 90 см
Ханш - 114 см.
Body Fat %:40.16ЦЕЛ - 57 кг! Нормализиране на кръвното налягане и много други
Какво установих след месец зонуване:1. Един размер дрехи надолу, значителна промяна във формата на тялото ми, Body fat -
от 47% на 40.16%. Свалени килограми
5.6.2. Кръвно налягане /тази сутрин - 125 / 85 - месеци наред долната граница не падаше под 95 - 100.
3. Почти не пия кафе - не ми се пие, нямам желание, а бях страстен почитател на кафето поне 20 години.
4. Самочувсвтие отлично.
5. Не изпитвам никакъв глад откакто съм в Зоната.
6. Наспивам се много бързо, работя повече.
7. Смятам по-бързо

знам наизуст цялата таблица на хранителните блокове /най-вече зелените храни/
8. Пия вода, над 2.5 литра всеки ден /може би само 1-2 дни е била около 2 литра/
Кои са най-често използваните продукти от мен:1. Нискомаслена извара от Lidl
2. Кисело мляко Елби 2%
3. Цедено мляко по рецепта на Маня /но за него ползвам от 2% мляко/
4. Ябълки
5. Орехи
6. Зелен фасул
7. Зеле
8. Пилешко филе
9. Котидж
10. Киви
11. Белтъци от яйца
12. Овесени трици
13. Зехтин
14. Бадеми
15. Печени чушки
16. Гъби
17. Карфиол
18. Броколи
19. Пуешка шунка
20. Риба само веднъж /скоро гледах един документален филм за рибното производство и някак се въздържам да купувам риба/
21. Кефир, собствено производство, от 1.5% пр. мляко и живи бактерии
Най - често приготвяни ястия:1. Омлети с белтъци с или без извара, понякога с шунка
2. Горчивият бонбон на Маня
3. Зелен фасул с пиле на пара
4. Мишмаш с печени чушки, лук, извара и белтъци
5. Закуски с извара, ябълка /или и киви/ и ядки
6. Закуски с цедено мляко, плод и ядки
7. Палачинките на Маня

с нахутено брашно или овесени трици
Мъфини правих веднъж с авокадо, станаха перфектни, не знам как да изпратя снимка
Искам да благодаря специално на Маня за ценните съвети, които получих, за всички вкусни рецепти и да и пожелая да е все така кулинарно креативна. Благодаря Маня
Благодаря и на всички останали за подкрепата и за този полезен сайт, който е цяла Зонова енциклопедия
Продължавам Зонуването с огромно желание и тези, които все още се колебаят - действайте, бъдете здрави със Зоната
