Pipilota, благодаря за отговора за млякото! Постреснах се ако трябва да съм честна и снощи започнах да чета за непоносимост към лактозата. Тези дни ще се наблюдавам, а може и да пусна един тест при доктора, след глюкозата разбира се
1. Състезател- chern0koska, 05.02.2017г., неделя, 12 блока - 3:3:2:3:1.
Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината! 2. Хранения на ден - задължителни 5-
сутрин - 10:30 (днес си поспах),
обед - 14:30,
следобед - 17:00,
вечер - 19:15,
преди лягане - 00:00
Заслужих си
стриктна пчеличка .
3. Изкушението замалко да победи - на косъм бях да си намажа филийка с масло и кашкавал по едно време, но удържах на пук на изкушенията, и си заслужих
инатеста пчеличка 4. Целия ден минал само на благоприятни храни - заслужих си
зелена пчеличка 5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче- заслужих си
мерителна пчеличка. 6. Изпита вода- над литър и половина- почнах вече да се давя
, но си искам
водната пчеличка. 7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден-
дайте си ми
пчеличката-поет Закуска - 2 блока ванилов сладкиш с извара, чаша прясно мляко 1БПВ и 3 бр. ядки 1БМ
Обяд -
1 яйце - 1 БП
4 белтъка - 2 БП
240 гр. домашен доматен сок - 1 БВ
1 ябълка - 2 БВ
1 ч.л. зехтин - 3 БМ за изпържването на яйцата
Следобяд - 400 гр. кисело мляко 2БПВ и 6 ядки 2БМ
Вечеря - Печена палачинка - 12 блока. Такаааа видях тази рецепта в книгата на Мария Папазова, но сместа за палачинките е твърде течна и не мога да ги обърна. Затова я преработих малко.
За палачинките:
209 гр. овесени трици - 11В
1 ч.ч.прясно мляко - 1В + 1П
4 яйца - 4П
2 белтъка - 1П
2 ч.л. зехтин за тигана - 6 М
За плънката:
56 гр. сирене - 2П
56 гр. кашкавал - 2П
112 гр. извара - 2П
18 бр. маслини - 6М
Приготвих сместа за палачинки и ги направих в тефлонов тиган леко намазнен със зехтина. От тази смес излязоха точно 4 палачинки. Смесих продуктите за плънката и подправих с шарена сол (много я обичам тая подправка
). Във всяка палачинка сложих по около 55 гр. от плънката и по 4 1/2 маслини, завих ги и ги запекох за 10 минути
Така всяка палачинка ми излезе точно по 3 блока
Късна вечеря - чаша прясно мляко и 3 ядки
8. Днес не тренирах, ама такова чистене му чистих вкъщи от 10:40 до 13:15,че май си заслужавам
спортната пчеличка.
Миене на чинии, бърсане на прах, чистих хладилника, банята, спалнята, прахосмукачка, парцал.. Ши умра
9. Днес издържах
две минути!!! с великото упражнение "ПЛАНК"
, изпотих се, задъхах се, разтреперих се, - е няма как да изтърва тази
планкована пчеличка.
10. Успях да уловя цели 8 пчелички за този ден, само и само да взема наградата- пчеличка-герой
Според мен днес си хванах 8+1 пчеличка
А тия пчелички дават ли мед? И колко грама е един блок хахаха
Пипи, засега гледам да съм стриктна, чееееее на 14-ти февруари все още ще сме на състезание, а знам ли как ще ме подхлъзнат я колеги, я мъжо.. Отсега усещам,че ще се пие много вино, ама знам ли дали ще мога да го балансирам?