Зоново състезание - 2ри тур

Раздел за виртуални зонови състезания, създадени с цел придобиване на правилни хранителни навици.

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Зоново състезание - 2ри тур

Мнениеот Zasmenka » Чет Фев 02, 2017 9:56 pm

Състезател ЗАСМЕНКА 2.02.2017
11 блока
Заклевам се да кажа истината и само истината.

Закуска 8.00
120г цедено мляко,200г кис.мляко,200г ябълка,3 ч.л смлени орехи

Обяд 12.30
126г печена скумрия ,блок салата от домати и краставици,9 маслини,1 круша

Сл.з. 16.30
56г извара,1 ч.л. смлени орехи,100г ябълка

Вечеря 19.00
126г скумрия,480г домати,9 маслини,100г ябълка

К.з. 21.30
56г извара,1ч.л. тахан,канела,100г ябълка

2. 5 хранения за деня – отбелязани по горе по часове – заслужих си стриктна пчеличка.

3. Изкушението не победи – удържах на пук на изкушенията искам си инатливата пчеличка

4. Целия ден мина само на благоприятни храни и си заслужих зелената пчеличка.

5. Всичките хранения за деня премерени с кантарче – заслужих мерителна пчеличка.

6. Изпита вода 3л. искам си водната пчеличка.

7.Споделено и надлежно написано меню от мен - искам си пчеличката поет.

8. Днес съм извървяни около 2 км. Дали днес успях да спечеля спортната пчеличка ?

9. Днес отново може би загубих Планковата пчеличка ,но имам 3 опита,по-успешни от вчера.А след малко и четвърти ще направя. :smdance:

10. Май се уредих със шест сигурни пчелички за деня :) :th:
Подковата никога няма да ти донесе успех и щастие,докато не я „заковеш” в копитото си и не започнеш да „ореш,като кон”!
Аватар
Zasmenka

Жена

Зоната

Мнениеот Силвия » Чет Фев 02, 2017 10:11 pm

1. Състезател- Силвия. Днес 02.02.17. Блокове за деня 9 . Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината!
2. Хранения на ден - задължителни 5- сутрин 8.30, обед 13.30, следобед 18.00, вечер 20.00, и преди лягане 22.00 - заслужих си стриктна пчеличка
3.Удържах на пук на изкушенията, и си заслужих инатеста пчеличка :keff:
4. Целия ден минал само на благоприятни храни - заслужих си зелена пчеличка
5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче- заслужих си мерителна пчеличка.
6. Изпита вода- над литър и половина- почнах вече да се давя :help1: , но си искам водната пчеличка
7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден- :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow:
З.2Б КМ Верея 0,1%-200гр.
белтък-2 бр.
киви - 60 гр.
маслини - 6 бр.
О.3Б пил.гърди - 84 гр.
домат от буркан (домашен)- 200 гр.
нахут - 1/4 чаша
ябълка - 100 гр.
маслини - 9 бр.
Сл.З.1Б К.М.Верея 0,1% - 200 гр.
орех - 1 бр.
В.2Б пил.гърди - 56 гр.
кисело зеле - 200 гр.
орех - 2 бр.
Пр.Л.1Б прясно мляко - 220 гр.
орех - 1 бр.
8.Днес тренирах :bellysport:,направих си екзерсиса-18 мин.е тои и после 7 упражнения по 15,20,25 повторения .Първото за горни коремни мускулли 2.за цялата коремна мускулатура 3. за горните и средните коремни мускули 4. за коремни и седалищни мускули 5. лицеви опори 6. за стегнати бедра 7.за бедрени и седалищни мускули (малко се поозорих) и си гепнах спортната пчеличка. :smdance:
9. Днес издържах една минута с великото упражнение "ПЛАНК" :bellysport:разтреперих се, но се задържах без да мръдна цяла една минута - е няма как да изтърва тази планкована пчеличка
10. Успях да уловя цели 8 пчелички за този ден, само и само да взема наградата- пчеличка-герой
10. Според мен днес улових 9 пчелички
Аватар
Силвия
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Балчик
Жена

Мнениеот Suzi » Чет Фев 02, 2017 11:07 pm

:arrow: 1. Състезател - Suzi, 02.02, 11 блока. Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината! :monk:

:arrow: 2. Хранения на ден - задължителни 5 - 08:45, 13:00, 17:15, 21:30, 00:00 - стриктна пчеличка :smdance:

:arrow: 3. Нямах изкушения - заслужих инатеста пчеличка :keff:

:arrow: 4. Целия ден минал само на благоприятни храни - заслужих си зелена пчеличка

:arrow: 5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче - заслужих си мерителна пчеличка

:arrow: 6. Изпита вода- 2,7 л. Заслужих си водната пчеличка

:arrow: 7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден - :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow:

:arrow: 8. Днес тренирах - 50 мин Степ аеробика и си гепнах спортната пчеличка. :smdance:

:arrow: 9. Днес издържах с 300 зора :laugh: 1 минута с великото у-е Планк. Направих го след тренировката и нещо ми дойде в повече. Трябваше да приложа в помощ високи децибели (добре, че нямаме комшии в момента :laugh4:). После ставах две минути :laugh1: - е няма как да изтърва тази планкована пчеличка :smdance:
:arrow: 10. Успях да уловя цели 8 пчелички за този ден, само и само да взема наградата - пчеличка-герой :dull2:

Меню:

08:00 - 220 мл прясно мляко 1,5 % + 100 гр. ябълка + 18 гр. шунка + 18 гр. сирене + 3 бадема
12:30 - 125 гр. сьомга + 39 гр. нахут + 1 ч.л зехтин + 1 портокал
17:15 - 240 гр. домати + 39 гр. нахут + 35 гр. сирене + 35 гр. пуешка шунка + 6 маслини
21:45 - 125 гр. сьомга + 39 гр. нахут + 230 мл вино + 1 ч.л зехтин
00:00 - 130 гр. кисело мляко 1,5 % (по етикет)

Днес бях много разочарована да видя, че любимите ми орехи вече са в оранжево :refuse: . Тази промяна съм я изпуснала някъде по трасето :bored1:
Когато си в дупка, спри да копаеш!

Изображение
Аватар
Suzi
Студент в Зоната
Студент в Зоната

България/Германия
Жена

Мнениеот лилит » Чет Фев 02, 2017 11:14 pm

:arrow: 1. Състезател- Лилит, 02.02, четвъртък, 11блока. Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината! :monk:

:arrow: 2. Хранения на ден - задължителни 5- ставане в 9.00, закуска в 9.30 - 3б, обяд 13.30 - 3б, следобедна закуска в 17.30 - 1б, вечеря в 20.30 - 3б и последния блок - 23.00 - заслужих си стриктна пчеличка :smdance: .
:arrow: 3. Изкушението изобщо не се появи, цял ден бях на ски, едва изядох и зоновите блокове :laugh4: заслужих си инатеста пчеличка :keff:
:arrow: 4. Целия ден мина само на благоприятни храни - заслужих си зелена пчеличка.
:arrow: 5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче- заслужих си мерителна пчеличка.
:arrow: 6. Изпита вода- над литър и половина - и си искам водната пчеличка.
:arrow: 7. Менюто за целия ден- :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow:
закуска 3б в 9.30
телешко кюфте на фурна (само месо и малко подправки)-3п
250гр айсберг -0,5в
250гр помело -2,5в
60гр авокадо -3м

обяд 3б в 13.30
телешко кюфте на фурна (опекла съм 10 броя, трябва да се изяждат :) - 3п
300гр помело -3в (нямаше как да нося салати на пистата)
орехи -3м

следобедна закуска - 1б в 17.30
1/3 от телешко кюфте на фурна - 1п
100гр ябълка - 1в
орех - 1м

вечеря -3б в 20.30
телешко кюфте на фурна - 3п (както вече казах - трябва ад се изяждат :laugh4: )
150гр айсберг -0,3в
220гр карфиол -0,5в
60гр авокадо -3м

220гр ябълки -2.2в

последният блок - 23.00
1/3 от телешко кюфте на фурна - 1п
100гр ябълка - 1в
20гр авокадо - 1м

:arrow: 8.Днес тренирах :bellysport: , цял ден бях на ски и то на писта с влек от най-гадните (във фейса съм приложила и доказателствен материал, Ити може да потвърди :laugh: ) - и си гепнах спортната пчеличка. :smdance:

:arrow: 9. Днес издържах една минута с великото упражнение "ПЛАНК" :bellysport: . Още сутринта, защото беше ясно, че след ските няма шанс. Изпотих се, задъхах се, разтреперих се, но се задържах без да мръдна цяла една минута - е няма как да изтърва тази планкована пчеличка. :smdance:

:arrow: 10. Успях да уловя цели 8 пчелички за този ден, само и само да взема наградата- пчеличка-герой :dull2:

:arrow: 10. Според мен днес улових 9 пчелички, и нито един търтей :angel:

Интересното ще започне утре. На зъболекар съм и май после няколко дни ще карам на течна храна :( . Стискайте палци, че съм голямо шубе.
Изображение
Аватар
лилит
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Kriss » Чет Фев 02, 2017 11:30 pm

1. Състезател: Kriss ,2.02.2017,втори ден, 9 БПВМ.
Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината!

2.
Хранения: 8:00ч. 2БПВМ-извара 112гр. 2БП
портокал 150 гр. 2БВ
тахан 1с.л. 2БМ
12:00ч. 2БПВМ-пил.филе 56гр 2БП
моркови 160гр. 2БВ
зехтин 2/3ч.л. 2БМ
16:00ч. 1БПВМ- кис.мляко 2% 220 гр 1БПВ
кашу 3 бр
20:00ч. 3 БПВМ- пил.филе 84гр
моркови 160гр
карфиол-суров туршия
зехтин 1 ч.л.
Преди лягане - мисля да изпия чаша мляко,за да заслужа стриктна пчеличка

3. Изкушението победи - Преди 30 мин изпаднах в абстиненция за шоколад и изядох няколко меденки и 1 вафла :angryred: ЛАКОМ ТЪРТЕЙ

4. Целия ден , до 22:30ч. бях стриктна и изпълнителна , само на благоприятни храни, щях да получа зелена пчеличка, ноооооооо заради погълнатите сладки изкушения преди малко ЧЕРВЕНИЯ търтей я изяде.

5. Всичко претеглено стриктно, заслужавам мерителна пчеличка
[/color]

6. Вода- над 2 л , само тук съм стриктна и ще получавам винаги водна
пчеличка.

7. Споделих, признах, описах за пчеличка поет .

8.Втори ден БЕЗ тренировка и Без спортна пчеличка.

9.И без планк
Според мен днес улових 4 пчелички и 2 търтея.
Аватар
Kriss

Жена

Мнениеот Pipilota » Пет Фев 03, 2017 7:31 am

Ах, малиии, какви сте ми вие едни такива жужащи хвърчащи любовчета бе :grouphug: :bee1: Благодаря ви от сърце за времето, което отделяте за такива прилежно написани доклади..направо върви по вода, лесно и забавно, и просто искам да ви разцелувам :smdance: ее, с една две издънки разбира се :laugh:

chern0koska бравооо, добро момиченце си ти :bouquet: Само ако може да уточняваш спортната пчеличка, къде хайманосваш, от къде до къде до къде вървиш, имаш ли ботушки на малкия Мук и такива ми ти работи...клюкини на страни :) Свърваш деня като една отличничка...с цели 9 бройки..сега ти трябват още 4 такива силни дни и ще си спечелиш пчелата майка, която ще изяде червения ти търтей от вчера :yess:

Изи, Бизи, Мизи....страшна си...голямо пиене на вода , голямо жабясване..3 литра :)) Това ти е втори пореден ден без грехове 8+1 геройче....така ако караш отиде коня у ряхата и ще те прайм монахиня... :bigsm8: :laugh:

kitty-71 Дано половинката да се оправя бързо, че е тъжно така да имаш любими хора в беда :refuse: И добре дошла в кошера... :hug: И само да те помоля да се придържаш към стандартната форма за отчет, както другите послушни буболечки, защото е много отговорно и взима много време и не са желателни грешки от моя страна....и не ме карайте да гадая, това също ми отнема много от времето... И понеже ти липсват много точки,, ще те помоля да си редактираш поста, за да имаме всичката информация..за сега съм сложила питанка на твоя файл...Просто погледни другите момичета как пишат, и ти прави като тях....

Перла, Поздравления за спортната пчеличка...развихрила си се, което повече от похвалноооо :keff: А аз устискването на почерпките днес...ще те наричаме с индианското име "Желязната Пчела" :glaugh: И ти свършаш с отличен 6...Седем бройки +1 геройче...още 3 дена без грехове и теб като Изи ще те пращаме в манастир :laugh4: И споко, нещата ще потръгнат. Не ни спомен амерките си, не знам колко си висока, и не знам дали с 11 блока не задържаш само, може да ти трябат 10, знае ли човек.. :doNotKnow: Помисли по въпроса....

dani079 Дании, пиле шаренооо :dull2: Обяда ти ми напомни любимата ми консерва от БГ...как се казваше "закуска" май беше...риба с боб и кисели краставички...е няма по-вкусно нещооо :tongue: Пфуу, завидях ти :wow: И к'во да ти говоря, вие май като мравките, в редичка, ще пъплите безгрешни като монахини към манастира..брей какви състезателки, какво чудо, чак се плаша...от къде този спортен дух у вас...супер сте, много ме радвате така, защото знам, че резултатите ще ви удовлетворят в края на състезанието, и ще видите, че всички усилия са си заслужавали :bigsm15: Свършваш деня като една зубърка :laugh: 8 бройки + едно геройче..Ааа, и определено си заслужила спортната пчеличка :yess:

ТониЕлис...еми прекалявате вече.. :stupid: бива, бива, ама айде малко да кривнете от пътя де, то такова пък изпълнение на пчелния дълг..чак се плаша...ми то става скучно вече...няма на кой да се скарам, на кой да подвикна...брех... :laugh1: И разкажи за йогата...ей така от клюкарска гледна точка :)) И ти си прфектна...и ти се нареждаш на опашка за манстира с 8+1геройче :yess:

snowflake, Охх, най-накрая...едно насекомо се измързеливило.....и има на кой да викна.... :bigsm35: ако беше се напънала 1 минута преди да заседнеш пред компа да докладваш, сега щеше да имаш цели 8 пчели + 1 геройче..една минута те раздели от перфектния ден...за утре да си знаеш, да ти е за урок ;) Свършваш деня със 7 пчелички. За пропуснат планк не се дава търтей,просто не печелиш пчеличка :bouquet:

Zasmenka, и ти си същото като тази Фърчащата :bigsm28: заради този пустипланк,обаче поздравления за усилията, още малко и ще успееш, една минута е по силите на почти всеки. Ти го можеш, знаем... Завършваш деня със 7 бройки в кошера ти :bouquet:

Силвия, всичко е ок, само ако може да слагаш малко разстояние между отделните хранения...и тези съкращения "о" обяд, "сл" за следобедна, сляти между всичко друго ме побъркват :stupid: :laugh: Ако нямате никакво време, отворете си един word документ, с готов текст, и попълвайте само основните неща, после копи и пейст и сте в джаза, не е нужно веки път да пишете целите редове за определената точка.. Иначе си ок, и ти си вече втори ден с пчеличка Герой..и ставате нахални вече..не толкова алчност де :laugh4: А и, огромни поздравления за спортната пчеличка, за пример си на всички останали :bigsm21: После като изпънеш едни плочки по корема..малиии :yess:

Suzi, Музиии :lol: как се смях с твоя планк, представих си те как лежиш просната по лице и целуваш пода :bigsm26: Иначе и ти си пълна скука...нищо за крещене не ми оставяте..бравус, заслужаваш похвала= 8 бройки + 1 геройчееее :smdance:

лилит Хаха, лиЛилиЛитотото-то-оо :laugh4: ти се една невероятна ядачка на телешки кюфтета..5 хранения, 5 кюфтета :bigsm25: Ама се смях от сърце с твоето меню..сладурка Фърчаща, караща ски по най-гадните терени :laugh3: За зъболекаря- кисело мляко, и си :ok: И ти като другите си една скучна зубърка..8+1

Kriss, аз викам да не се мъчиш, и да зарежеш кошера...целия ти ден с мерене, теглене и т.н отиде по дяволите с тези шоколад, няколко меденки и 1 вафла Ако и утре направиш същото, по-добре се откажи...няма да мръднеш и грам на долу, най-много да качиш, защото зоната е нож с две остриета....през другото време се яде много, всичко е разпределено, и едно ядене извън пътя(редовно ) ще ти донесе екстра сланинки...когато човек не е в зоната, не се храни по 5 пъти, повечето ядат 1-2 пъти на ден, с по-големи количества, но не могат да приемат количството, което приемат хората, ядящи по 5 пъти на ден..схващаш ли какво искам да кажа..така че, помисли си сама, но все пак мисли и за нашето отделено време и усилия...Завършваш деня с 4 пчелички и 1 лаком търтей :bigsm36:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Перла » Пет Фев 03, 2017 8:12 am

Мерките Пипи не съм дала - давам ги сега
158см
обиколка ханш 107см
талия през пъпа 97см
години 55
Започнах в началото с 9блока, но бях гладна, вдигнах на 10 и пак понякога чувствах глад и сега на 11 съм ок.
Ще опитам пак и ще ги намаля на 10, но се чудя сега или след състезанието да го направя!!? :bee1:
Бъди това, което си! Ти си уникален, имаш уникална енергия, излъчване, присъствие. Не се опитвай да го скриеш от другите. Бъди себе си. Следвай интуицията си!
Изображение
Аватар
Перла
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Жена

Мнениеот Pipilota » Пет Фев 03, 2017 8:20 am

Перла написа:Мерките Пипи не съм дала - давам ги сега
158см
обиколка ханш 107см
талия през пъпа 97см
години 55
Започнах в началото с 9блока, но бях гладна, вдигнах на 10 и пак понякога чувствах глад и сега на 11 съм ок.
Ще опитам пак и ще ги намаля на 10, но се чудя сега или след състезанието да го направя!!? :bee1:

Оо, пробвай да ги намалиш на 10 блока, изкарай 4-5- дена, ако и тогава ти гладнее, вдигни ги на 11.Но според мен с 11 блока просто задържаш тегло
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Lancer » Пет Фев 03, 2017 8:39 am

Малиии... Само като вляза в темата и веднага хуквам да пия вода... Добре, че не се писах за участие, къде ще се меря с вас бре... Та тук всички участници са от клас Високо спортно майсторство! А и със старта щях да отнеса десетина търтея, а сега минавам само с 2-3 бели пеперудки. Щот се видяхме с братчеда, правихме колата и после настъпи едно пиршество - ама кат езичници! Развихрям се и аз, от нулевия коридор, щото виждам, че имам да догонвам с много :)
Lancer
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Варна
Мъж

Мнениеот Pipilota » Пет Фев 03, 2017 9:08 am

Lancer написа:Малиии... Само като вляза в темата и веднага хуквам да пия вода... Добре, че не се писах за участие, къде ще се меря с вас бре... Та тук всички участници са от клас Високо спортно майсторство! А и със старта щях да отнеса десетина търтея, а сега минавам само с 2-3 бели пеперудки. Щот се видяхме с братчеда, правихме колата и после настъпи едно пиршество - ама кат езичници! Развихрям се и аз, от нулевия коридор, щото виждам, че имам да догонвам с много :)

хехе :laugh4: Ми то за това е състезанието, за такива като теб, и като знаят, че са на състезание, тогава превключват на друга вълна...мотивационни токови удари :laugh:
А ти сега за наказание-марш в ъгъла наказан, да се засрамиш :underchair: и напиши утре едно две менюта, ей така, за назидание пред всички пчелички, да ти дойде акъла и поздрави на братовчеда :bigsm4:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот kitty-71 » Пет Фев 03, 2017 9:27 am

Здравей, Пипи!
1. Състезател kitty-71.-Корекциите от снощи 02.02.2017г. Надявам се, че няма да има повече забележки към мен.Снощи бях нощна смяна и ми беше много трудно да набирам от телефона.Взех си забележка и днес ще дам отчета преди да тръгна за работа/пак съм нощна смяна.
Консумирани блокове 11БПВМ
2.5 хранения на ден, както следва:Закуска - 8.30,Обяд - 12.00,Следобедна закуска - 16.00,Вечеря - 20.00,Късна закуска- 23.30.Мисля, че си заслужих стриктната пчеличка. :)
3.Изкушение не се появи.Мога да се похваля, че от един месец не съм консумерала нищо сладко, с изключение на зоновите сладкиши.С това змисля, че си заслужих инатестата пчеличка. :)
4.Целият ден бях на благоприятни храни - заслужавам зелена пчеличка. :) Не знам само как ще се таксува това, че си забравих ядките към следобедната закуска? :(
5.Всички хранения са претеглени и с това мисля, че си заслужих мерителната пчеличка. :)
6.Изпита вода - над 2 литра.Заслужих си водната пчеличка. :)
7.Споделено и прилежно написано меню за целия ден- заслужих си пчеличката поет. :)
8.Не тренирах, така, че не ми се полага спортна пчеличка. :(
9.Не съм опитала упражнението планк, но обещавам да се поправя!Няма планкова пчеличка. :(
10. Според мен успях да уловя 6 пчелички, но Пипи има последната дума. :)
Аватар
kitty-71
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Пловдив
Жена

Мнениеот ВаняС » Пет Фев 03, 2017 10:06 am

Pipilota написа:
ТониЕлис...еми прекалявате вече.. :stupid: бива, бива, ама айде малко да кривнете от пътя де, то такова пък изпълнение на пчелния дълг..чак се плаша...ми то става скучно вече...няма на кой да се скарам, на кой да подвикна...брех... :laugh1: И разкажи за йогата...ей така от клюкарска гледна точка :)) И ти си прфектна...и ти се нареждаш на опашка за манстира с 8+1геройче :yess:

Хахахаха Пипи, точно това и говорех на сестра ми( ТониЕлис) снощи. Да вземе за "цвят" да хване някой търтей, че да стане по-интересно тука :laugh1: Много са стриктни всички, даже прекалено :notagree:

Може да пробваш да вдигнеш мизата малко, гледам тук-таме разни оранжеви храни, яйца, сладкиши туй онуй :chef1: Да вкараме малко съспенс в състезанието :bigsm38:
И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.
Аватар
ВаняС

Бургас
Жена

Мнениеот dani079 » Пет Фев 03, 2017 10:10 am

Ех ,че приятно местенце се заформя тука , какви сме готени едни такива ентусиазирани , стриктни , :skyle5:
нямам търпение да видя кой какво ще постигне , чувствам някакъв прилив на енергия и отивам да се боря за спортната пчеличка като извървя цялата морска градина :bigsm24:
Аватар
dani079

varna

Мнениеот Pipilota » Пет Фев 03, 2017 2:53 pm

dani079 написа:Ех ,че приятно местенце се заформя тука , какви сме готени едни такива ентусиазирани , стриктни , :skyle5:
нямам търпение да видя кой какво ще постигне , чувствам някакъв прилив на енергия и отивам да се боря за спортната пчеличка като извървя цялата морска градина :bigsm24:

Dani, ;) ей това е за което се борим..за този прилив на енергия, което означава, че тялото ти започва да гори истинските мазнини....и вече често ще имаш такива приливи...мастните ти клетки се "отварят" така да се каже, и зареждат тялото ти с енергия...Ти си в зоната малко преди състезанието, така , че сега е точно врмето в което започва истинското горене ...и поздрави на чайките в морската и от мен, кажи им, че на лято ще съм там, и могат спокойно да кацат на прозореца ми :bigsm22: ...тук няма тънга-мънга, ще вървите, ще бягате, ще клякате и т.н. щото виж ги тия подстрекателки като ВаняС.. :laugh4: само чакат удобен момент и искат да удвоят правилата .. :laugh:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Силвия » Пет Фев 03, 2017 4:03 pm

Здравей , Пипи !
Много ти благодаря за състезанието ,което организира :bouquet: .Наистина имах голяма нужда. Благодаря за времето което отделяш за нас. Без теб и това състезание нямаше да мога да вляза на 100 % в Зоната. За зоната знам от 2011 година, но никога не съм била толкова стриктна както сега. Много съм мотивирана и искам да успея. Още веднъж искам да ти благодаря за това което правиш за нас :hug:
Аватар
Силвия
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Балчик
Жена

Мнениеот kitty-71 » Пет Фев 03, 2017 7:05 pm

Здравейте на всички! :)
1. Състезател kitty-71.03.02.2017г.Втори ден.Консумирани блокове 10БПВМ.
Заклевам се да казвам истината и само истината!!!

2.Хранения на ден - 5, както следва:Закуска - 7.45,Обяд - 12.00,Следобедна закуска - 16.00, Вечеря - 20.00, Късна закуска - 23.30.Вечерята и късната закуска са приготвени, ще си ги хапна в работата, тъй като след малко тръгвам, а още е много рано за вечеря.Полага ми се стриктната пчеличка. :)

3.Днес се преборих с изкушението да си хапна една филийка хляб към обяда, така, че ми се полага инатестата пчеличка. :)

4.Цял ден бях на благоприятни храни /с оранжевеещо месо/, Пипи ще прецени дали ми се полага зелена пчеличка.

5.Всички хранения бяха надлежно претеглени, така, че си заслужих мерителната пчеличка. :)

6.Изпита вода до момента - 2литра - искам водна пчеличка. :)

7.Споделям прилежно менюто за деня:

Закуска:- 2БПВМ

200гр.кис.мляко 0.1% 1БПВ
56гр.извара 1БП
200гр.настъргана ябълка1БВ
1с.л.тахан 2БМ

Обяд: - 3БПВМ

Кисело зеле 360гр. 2БВ
Свинско контрафиле 75гр. 3БП
Зехтин 1ч.л. 3БМ
1 мандаринка 1БВ

Следобедна закуска: 2БПВМ

Ягодово парфе по рецепта от сайта+ 6бр. ядки кашу/Днес не ги забравих :) /

Вечеря: - 2БПВМ

Сладкиш с боровинки по рецепта от сайта

Късна закуска: - 1БПВМ

200гр.кисело мляко 0,1% + 3 ядки кашу.

За прилежно написаното и споделено меню си заслужих пчеличката поет. :)

8. Днес поиграх тенис на маса 30 мин.
Качих се пеша 2 пъти до седмия етаж./Тези надолу не ги броя.От години винаги слизам пеша надолу, но нагоре по-рядко. :)
Ходих пеша 1 Час./До маникюристката, 30 мин. в едната посока/.Може би спечелих спортната пчеличка. :)

9.Днес издържах една минута в планк./Последните 10 сек. с доста голямо усилие, но ината победи :lol: / и си заслужих планковата пчеличка. :)

Опитех се днес да заслужа 8 пчелички, но Пипи ще прецени. :) :) :)

Хубава зонова вечер от мен! Някой трябва да поработи! :)
Аватар
kitty-71
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Пловдив
Жена

ПредишнаСледваща

Назад към Състезания в Зоната