Ах, малиии, какви сте ми вие едни такива жужащи хвърчащи любовчета бе
Благодаря ви от сърце за времето, което отделяте за такива прилежно написани доклади..направо върви по вода, лесно и забавно, и просто искам да ви разцелувам
ее, с една две издънки разбира се
chern0koska бравооо, добро момиченце си ти
Само ако може да уточняваш спортната пчеличка, къде хайманосваш, от къде до къде до къде вървиш, имаш ли ботушки на малкия Мук и такива ми ти работи...клюкини на страни
Свърваш деня като една отличничка...с цели 9 бройки..сега ти трябват още 4 такива силни дни и ще си спечелиш пчелата майка, която ще изяде червения ти търтей от вчера
Изи, Бизи, Мизи....страшна си...голямо пиене на вода , голямо жабясване..3 литра
) Това ти е втори пореден ден без грехове 8+1 геройче....така ако караш отиде коня у ряхата и ще те прайм монахиня...
kitty-71 Дано половинката да се оправя бързо, че е тъжно така да имаш любими хора в беда
И добре дошла в кошера...
И само да те помоля да се придържаш към стандартната форма за отчет, както другите послушни буболечки, защото е много отговорно и взима много време и не са желателни грешки от моя страна....и не ме карайте да гадая, това също ми отнема много от времето... И понеже ти липсват много точки,, ще те помоля да си редактираш поста, за да имаме всичката информация..за сега съм сложила питанка на твоя файл...Просто погледни другите момичета как пишат, и ти прави като тях....
Перла, Поздравления за спортната пчеличка...развихрила си се, което повече от похвалноооо
А аз устискването на почерпките днес...ще те наричаме с индианското име "Желязната Пчела"
И ти свършаш с отличен 6...Седем бройки +1 геройче...още 3 дена без грехове и теб като Изи ще те пращаме в манастир
И споко, нещата ще потръгнат. Не ни спомен амерките си, не знам колко си висока, и не знам дали с 11 блока не задържаш само, може да ти трябат 10, знае ли човек..
Помисли по въпроса....
dani079 Дании, пиле шаренооо
Обяда ти ми напомни любимата ми консерва от БГ...как се казваше "закуска" май беше...риба с боб и кисели краставички...е няма по-вкусно нещооо
Пфуу, завидях ти
И к'во да ти говоря, вие май като мравките, в редичка, ще пъплите безгрешни като монахини към манастира..брей какви състезателки, какво чудо, чак се плаша...от къде този спортен дух у вас...супер сте, много ме радвате така, защото знам, че резултатите ще ви удовлетворят в края на състезанието, и ще видите, че всички усилия са си заслужавали
Свършваш деня като една зубърка
8 бройки + едно геройче..Ааа, и определено си заслужила спортната пчеличка
ТониЕлис...еми прекалявате вече..
бива, бива, ама айде малко да кривнете от пътя де, то такова пък изпълнение на пчелния дълг..чак се плаша...ми то става скучно вече...няма на кой да се скарам, на кой да подвикна...брех...
И разкажи за йогата...ей така от клюкарска гледна точка
) И ти си прфектна...и ти се нареждаш на опашка за манстира с 8+1геройче
snowflake, Охх, най-накрая...едно насекомо се измързеливило.....и има на кой да викна....
ако беше се напънала 1 минута преди да заседнеш пред компа да докладваш, сега щеше да имаш цели 8 пчели + 1 геройче..една минута те раздели от перфектния ден...за утре да си знаеш, да ти е за урок
Свършваш деня със 7 пчелички. За пропуснат планк не се дава търтей,просто не печелиш пчеличка
Zasmenka, и ти си същото като тази Фърчащата
заради този пустипланк,обаче поздравления за усилията, още малко и ще успееш, една минута е по силите на почти всеки. Ти го можеш, знаем... Завършваш деня със 7 бройки в кошера ти
Силвия, всичко е ок, само ако може да слагаш малко разстояние между отделните хранения...и тези съкращения "о" обяд, "сл" за следобедна, сляти между всичко друго ме побъркват
Ако нямате никакво време, отворете си един word документ, с готов текст, и попълвайте само основните неща, после копи и пейст и сте в джаза, не е нужно веки път да пишете целите редове за определената точка.. Иначе си ок, и ти си вече втори ден с пчеличка Герой..и ставате нахални вече..не толкова алчност де
А и, огромни поздравления за спортната пчеличка, за пример си на всички останали
После като изпънеш едни плочки по корема..малиии
Suzi, Музиии
как се смях с твоя планк, представих си те как лежиш просната по лице и целуваш пода
Иначе и ти си пълна скука...нищо за крещене не ми оставяте..бравус, заслужаваш похвала= 8 бройки + 1 геройчееее
лилит Хаха, лиЛилиЛитотото-то-оо
ти се една невероятна ядачка на телешки кюфтета..5 хранения, 5 кюфтета
Ама се смях от сърце с твоето меню..сладурка Фърчаща, караща ски по най-гадните терени
За зъболекаря- кисело мляко, и си
И ти като другите си една скучна зубърка..8+1
Kriss, аз викам да не се мъчиш, и да зарежеш кошера...целия ти ден с мерене, теглене и т.н отиде по дяволите с тези
шоколад, няколко меденки и 1 вафла Ако и утре направиш същото, по-добре се откажи...няма да мръднеш и грам на долу, най-много да качиш, защото зоната е нож с две остриета....през другото време се яде много, всичко е разпределено, и едно ядене извън пътя(редовно ) ще ти донесе екстра сланинки...когато човек не е в зоната, не се храни по 5 пъти, повечето ядат 1-2 пъти на ден, с по-големи количества, но не могат да приемат количството, което приемат хората, ядящи по 5 пъти на ден..схващаш ли какво искам да кажа..така че, помисли си сама, но все пак мисли и за нашето отделено време и усилия...Завършваш деня с 4 пчелички и 1 лаком търтей