Амммм Здравейте.... Който веднъж е бил в зоната не може да се отдалечи. За мен последните няколко години бяха в орбита и непрекъснати опити да се "центрирам" в зоната. Успехът ми бе от няколко дни до не повече от месец, като в краен резултат съм 73 кг в момента. Още не съм препрочела в дневника колко бях когато почнах първия път, бързах да видя спортната тема и разпределението на блоковете за спортуващите.
Та за цялото това време нуждата ме караше всячески да се опитвам да се придържам към единствения правилен начин за хранене- зоната. Причините поради които орбитата ми беше доста широка са много и не са обект на въпросното писание. От една година започнах да спортувам, в началото бягане по 5 км 2-3 седмично, после започнах да тренирам Да Дао. Тренировките са два пъти седмично по 2,5 часа и са доста интензивни. Въпреки това за последната година и половина качих около 6-7 кг. След опитите на милото ми да ме вкара в ред, ме заведе при познат да ми направи хранителен режим.........................

На човека му казах, че много го уважавам, но за мен има само един начин на хранене, при което милото ми заяви... "Тази твоя Зона е най-голямата глупост която може да съществува.." Егото ми никога не е било голямо а напоследък хич, но това го почувствах като смъртна обида и оскверняване на честта. Казах му, че няма право да говори за нещо което отказва да пробва и от 10. 06 се "закотвих" в центъра на зоната.
От тогава ходим 4-5 пъти седмично в залата (1/2 е фитнес) и редуваме тренировки на земя, кардио и силови.
Като заключение, задръстил ли си се успешно веднъж в зоната, винаги ще се опитваш пак да влезнеш вътре.