nympheacea написа:ВЧЕРА СПРЯХ ЦИГАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕ
да се похваля де ахахаха
знам че е рано, ама щом минаха първите 5 часа вече не ми пука, само дето почнах да кашлям като идиот.
Ауууу, Нимфиииии
Бравоооо
Давай смело на пред и вече си го казала, така че утре ако ги захапеш тези л...йна пак, ще трябва много да те е срам да влезеш тук
Аз вече не пуша месец и 5 дена
И се чувствам прекрасно. Сега обаче трябва да си много стриктно в зоната, защото много ще ти се обърка яденето, и ходенето до
Поне при мен станаа така, и още и още си лекувам раните
Но аз спрях и кафето, да не се дразня, и може би от там съвсем се оплетох с ходенето до ОО
И никога не пиех чай, ама сега нещо ми стана, и изкуках тотално на тема чай за първи път в живота ми, и вчера вече литнах до нашия български магазин "Малинчо" и дадох 49 долара само за кутийки с чай
ама си ги купи с кеф, разни там старопланински, мащерки, маточини, кантариони, коприви, глухарчета и кво ли не
Отделно си купих някакви африкански и мексикански билки... абе за какво говорим
Това е новата ми страст- чай, и пия на ден по два литра сигурно, кво ли не, ама ми е супер кеф, щото знам че пия билки- демек полезно
Итиии, за комповете- тук има много евтини, ама с доаставката до теб пак ще излезе същото, демек оскъпено. А иначе какви игри играеш
Надявам се не е фермата от фейса
Ние с мъжо преди време бяхме луднали на тема игри, и му късах шортите на любимата ми игра- "Age of Empires" Голям кеф беше да си правя селянчета, къщи, войски, и да се развивам в епохите, и после една атака на мъжо , и го изпепелявах с моите уникални конници
ама как ме подсети, трябва да го метна пак , и да влезем във война с него- той от единия комп на дивана, аз от другия комп в кухнята, че да не ми вижда екрана, щото много лъже после