many Добре дошла
Аз няколко пъти съм отговаряла на този въпрос, но не знам къде се намира из темите на зад. И сега ще се повторя, но няма как- Относно слабеенето- Да, много често се случва в зоната за стигнеш до момент в който да не можеш да спреш да слабееш. За съжаление обаче, малко хора се задържат толкова дълго в зоната, за да стигнат до този момент. Аз лично бях леко протеснена от външиня ми вид, който започна да се проближава на този на анорексичките
Не точно, но стигнах го 47 килограма, а нормалното за мен е 50. И съответно звънях в зоната, говорих с личните Зонови инструктори, и съвета беше на всяко хранене да си велича мазнините с по един блок. Но при мен това не се отрази кой знае колко, и увеличих мазнините с по два блока отгоре на всяко ядене. Например на вечеря ям 3 блока - т.е 3 блока протеини, 3 блока въглехидрати и 5 блока мазнини - бадеми или друг вид ядки.
Аз лично не бих препоръчала да се набляга на орехите. В никакъв случай не казвам да не ги консумирате, просто недейте да си хапвате само орехи за мазнини, защото и те спомагат за натрупването на Арахидонова киселина. Просто по веднъж на ден мисля че е ок. Аз ако бях на майка ти на мястото, щях да наблегна на лененото семе за източник на мазнина.
И да си довърша мислълта, че малко се отнесох
При мен се оказа, че мазнините не можаха да ме спрат от слабеене, и се наложи да увелича блоковете на 11-12 блока на ден. Но си мисля, че аз съм от редките случаи, все пак всеки организъм е различен.