Gazi, значи аз ги спрях на първия учебен ден за БГ- 15 септември, и така лесно запомних датата. Демек около 26 дена май вече
И Да, още не съм пропушила...свърши вече, край, отказах ги
Като се има предвид, че аз
БЯХ (минало време вече) заклет сериозен пушач около 20 години, и сега съм изключително горада, ама и да ти кажа като разбрах, че има и друг да страда с мен в отказването (т.е Ти) и ми стана още по кеф да не се отказвам
И като се има предвид, че след 2 години тялото ми ще стане на 40 г
, смятам, че трябва да започна да обръщам по сериозно внимание на здравето си, и цигарите са една от важните стъпки.
Обаче все още има дни, вкоито ми се иска да захапя лайното с извинение, ама се сдържам
и между другото често се сещам за теб, дали и ти си удържал фронта
И не знам при теб как е, ама сега какво обоняние имам...като планинска хрътка съм
Усещам всички подправки в храната, миризмите на всичко са ми по силни, и пушачите сега ги надушвам от другия край на магистралата
Но....
храненето ми много се обърка, т.е не че се обърка, но опрределено хормоните се вълнуват явно, защото 11 блока не ми стигат на моменти, яде ми се по никое време, след 1-2 часа след хранене, изобщо пълна боза, ама както се казва
Това не плаши душите наши и смело на пред.
И най важното- вече като ставам посред нощите, да чуруликам в тоалетната, не си мисля в просъница " Ауу,
аз още не пуша"