Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
tsvetito написа:Благодаря ти, Маня, златна си! Но краставицата не е ли малко това количество за 1БВ? А дали ще стане от твоето цедено мляко на Олимпус (макар, че още не съм го намерила)?
eli70 написа:Имам няколко въпроса.
За стевията е първият, а вторият е - мога ли да съм на 11 блока през седмицата и на 12 през уикенда?
През седмицата натоварването ми е само ходене пеша, и то неравномерно, зависи дали съм дежурна по куче, дали отивам пеша до офиса - двайсетина минути в посока и още някъде евентуално.
През уикенда на вилата не се спирам, ако ходим някъде на излет - същата работа.
Тази неделя бях гладна почти през цялото време между обяд и вечеря, имах много работа в градината и съм спирала само за хапване и цигара. Може и нещо да съм оплескала с обяда, още нямах везна.
Може да звучи странно, но само няколко дни около Зоната и спрях да се задъхвам, винаги съм мислела, че е от цигарите.
Маня написа:
За спиране процеса на отслабване (когато му дойде времето ) се удвояват мазнините. Вместо 3 бадемчета за 1 блок - 6 бадемчета
eli70 написа:стевия (как я дозирате, ако сложа повече, и сякаш започва да нагарча?)
eli70 написа:
Олимпус има и в Билла, и аз си купих.
eli70 написа:Маня, 2 % е.
А на Котидж добавяте ли мазнини, и такова си купих, но ми се струва по-мазничко на вкус?
Стевията, която купих, е бял прах.
Имам от миналата година едно бурканче на вилата, то пък е зелени стрити листа.
walves написа:Моля някои от по старите в Зоната да ми обясни нормално ли е това задържане на кг. От 1 месец не мърдам на килограми. Визуално явно съм отслабнала ,защото всеки които ме види ми го казва, но кантара не мърда. Да не бъркам някъде. Ако е удобно да напиша няколко дена менюто
Закуска
1 филийка препечен пълнозърнес хляб- 25 гр.- 2БВ
котидж нискомаслен -56 гр.-1БП
филе пуешко -42 гр.- 1БП
маслини - 6 броя- 2БМ
ИЛИ
сварен овес - 70 гр.- 2БВ
извара нискомаслена- 56 гр. - 1БП
филе пуешко - 42 гр.- 1БП
ядки - 6 бр.- 2 БМ
walves написа: Закуска
1 филийка препечен пълнозърнес хляб- 25 гр.- 2БВ