Хрониките на GODzill@t@

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Хрониките на GODzill@t@

Мнениеот Tonkata » Сря Мар 18, 2015 10:57 pm

Благодарско ! :applaus:
Годзи, северозападналия диалект го смлях, ама другото дето си го снимал признавам си ще ми се опре, че то колко са 28 гр :notagree: !
Аз като по-бавно вдяваща имам още няколко питания - в този рехабилитационен център ли спите ? Моля те, ;) ориентирай ме за цена нощувка и къде апвате и пийвате, че за мой срам през Сърбия само съм минавала и никога не съм апвала прочутите им плескавици. Ама твърдо съм решила да се поправя ! Заела съм се сериозно с таз задачка и всяка информация ще ми е от полза.
Внимавай какво си пожелаваш !
Аватар
Tonkata
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

София
Жена

Зоната

Мнениеот GODzillata » Чет Мар 19, 2015 2:40 pm

Tonkata написа:... в този рехабилитационен център ли спите ? Моля те, ;) ориентирай ме за цена нощувка и къде апвате и пийвате, че за мой срам през Сърбия само съм минавала и никога не съм апвала прочутите им плескавици. Ама твърдо съм решила да се поправя ! Заела съм се сериозно с таз задачка и всяка информация ще ми е от полза.

Ти внимавай, че то заразно е! ;)
Посещенията на Сърбия като кулинарна дестинация водят до пристрастяване и до отсвирване на Зоната. :mrgreen:

Освен "апка-пийката", имат и спа места, както и ски, които са на тънки цени. Лифт - картата варира между 4 и 20 лв. на ден, в зависимост къде си отишъл да караш.

Спа-дестинации, освен Гамзиград, са Сокобаня и Баня ждрело.

В Гамзиград не отсядаме нито в центъра, нито в къщите за гости около него, които са с цена 7лв. на човек на нощувка, нито в хотела, който е около 30 лв. на човек на нощувка, а след като се накиснем, цепим за Зайчер на шопинг и в някое ресторантче от сорта на Kod Mede или Dva brata.
Порциите са огроооооооооомни, от една двама преяждат, а цените са тънки в сравнение с това, което получаваш като грамаж.

Тъй като Зайчер и околията му са ми на една ръка разстояние, не оставаме да преспиваме там.

Има много магазинчета от типа на "месарница" - с истински мръвки, които могат да ти ги смелят или изпекат на скара, цените са супер, както казах - почти две кила котлети, които ми ги разфасоваха и изпекоха, и всичко това ми струваше около 10 лв.; има също така и "млекарница" - там има сирене, същото както едно време и други вкусни и истински млечни произведения; има "пекарница" - с прясно изпечени хлябове, сладки и т.н.

Влзенат ли в ЕС, хипермаркетите ще съсипят всичко, също както стана у нас, затова човек трябва да се възползва, докато може. :)

Ако те интересува друго - питай, защото който пита - не скита. ;)
When the going gets tough - the tough gets going
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

In da Zoun ;)

Мнениеот Tonkata » Чет Мар 19, 2015 9:47 pm

Благодаря, Годзи ! :rose_pink: Много ценна информация и то от първа ръка :bigsm18:. Като се постопли задължително ще отида при братята сърби.
Внимавай какво си пожелаваш !
Аватар
Tonkata
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

София
Жена

Мнениеот Italiano » Пет Мар 20, 2015 1:37 pm

Годзи, тъкмо щях да пиша, че на тях ЕС им не требе, и видях, че си го споменал в края.
Наистина почвам да си мисля, че България продължава повече да губи от ЕС, отколкото да има има полза.
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот GODzillata » Нед Мар 22, 2015 1:40 pm

Денят ПОНЕДЕЛНИК :laugh4: чука на вратата, направих зонов шопинг и от УТРЕ :mrgreen: чакам с нетърпение да почна да набивам котидж, изварка, нахутец, пилешко и т.н. :smdance: .......пореден старт, дано не е "фал" пак де :skyle5: ..........ще гоня ето такъв резултат от сорта на "преди и сега":

Изображение

Малиииййййй... :о ...ужасссссссссТ напраО, като го гледам тоя шебек в ляво, все едно виждам себе си....брррр! :wow: :sad:
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

In da Zoun ;)

Мнениеот GODzillata » Пон Мар 23, 2015 1:21 pm

Еееей, бях забраИл фи малки деЦки порции имаше в Зоната :laugh4: , днес почнах па диетата, апнах ся набрже една деЦка порциА от 90гр. пилешко, 1 филийка ръжен леб, 1 домат и 1 ябълка, както и 1/3 чаша мерло....и те така. :mrgreen:
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

In da Zoun ;)

Мнениеот Tatyana » Чет Апр 02, 2015 1:26 am

Ехооооооооооо, някой чува ли ме отсреща :Megaf: ??? Къде пак се покри и какво стана с новия опит в Зоната?
Имаш късмет, че в последно време е малка лудница и нямам време да влизам често тук, но забелязах, че няма движение от 23 март в тази обител. Хич не си мисли, че не те наблюдавам тайно... :tappingfoot: :bigsm5:
Хайде разказвай вече как върви с новия опит, че ще се изприщя от любопитство и чакам инфо :bigsm4:. Иначе ще те почна направо по телефона :mix7: , но все още се удържам. Ако при тези заплахи изобщо ми вдигнеш на телефона ...... :bigsm1: :bigsm5:

p.s. Ама как така само 1/3 чаша мерло :о ??? То зависи от чашата де, но се надявам да не е 1/3 блок, че тогава си отива към чист мазохизъм и вече почваш да ме притесняваш сериозно :laugh3:
Аватар
Tatyana
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

София

Мнениеот GODzillata » Сря Апр 08, 2015 6:41 am

В момента отмарям на спа във Велинград, топя морно тяло в топла вода с минерали....и понеже СПА идва от Спане-Пийване-Апване - то може да се направи обосновано предположение, че апването хич не е зоново, та след празниците ще има нов рестарт! :skyle5: :mrgreen:
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

In da Zoun ;)

Мнениеот Маня » Сря Апр 08, 2015 8:10 am

Начи кво, ще те очакваме в Зоната след Гергьовден май :laugh1:
Маня
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Мнениеот _belladonna_ » Сря Апр 08, 2015 8:57 am

Много рестарт стана Годзи, тук всички слабеем как ще ни догониш :lol: Липсват ми Зоновите ти снимки айде връщай се вече, стига разгулен живот. :lol:
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

Мнениеот _belladonna_ » Сря Апр 08, 2015 8:59 am

Маня написа:Начи кво, ще те очакваме в Зоната след Гергьовден май :laugh1:

Сега гледам календара след Гергьовден не се очертават празници, значи тогава ще е. :)
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

Мнениеот Маня » Сря Апр 08, 2015 9:03 am

_belladonna_ написа:

Сега гледам календара след Гергьовден не се очертават празници, значи тогава ще е. :)

Не е сигурно :lol: Иде море... после началото на учебната година.... после....
Маня
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Мнениеот Melkat » Сря Апр 08, 2015 2:26 pm

Гергьовден? Не ми се вярва :hm: След него идва светлият празник на братята Кирил и Методий, няма начин да не го отбележи подобаващо. После се задават ваканционни СПА дни - няма да е :notagree: Ееех, изгубихме го Годзи като представител на зоновото общество :(
Тъй като любовта и страхът не могат да живеят съвместно, когато трябва да избираме между тях е много по-вероятно да останем изплашени, отколкото обичани.
Николо Макиавели
Аватар
Melkat
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Жена

Мнениеот GODzillata » Чет Апр 09, 2015 11:46 am

Като влезнах и нивото се покачи поне с 10 см. :mrgreen:

Изображение

Но вече съм вкъщи - home, sweet home! :smdance:

Утре ще ми заколят едно агънце-багънце, което ще си го хрупам някоко дни, заедно с 2-те кила мариновани агнешки котлетченца и 2 рулца.......вярвам, че ще ми стигнат за празниците :th: .......защото не всеки ден е Великден, та трябва да се отпразнува подобаващо, след което започвам да се зонирам до припадък, а Гергьовден ще го изкарам на извара и нахут, това е ден на Гого и Гази, та тях ще ги мисля тогава... :mrgreen: ...що се касае до Кирил и Методий - ще ям наполовина, защото нося името само на единия. ;)

Значи почвам от 13 април, за скорпионите 13 е щастливо число, та сигурно ще ми донесе успех! :)
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

In da Zoun ;)

Мнениеот venci68 » Чет Апр 09, 2015 12:40 pm

Що си сам в басейна бе брато. Да не си скочил като Бай Ганьо :)
Аватар
venci68
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот GODzillata » Чет Апр 09, 2015 1:03 pm

venci68 написа:Що си сам в басейна бе брато. Да не си скочил като Бай Ганьо :)

:lol:
Да съм скочил и приливната вълна да е изхвърлила всички други от водата, а? :mrgreen:

Предвид студеца и снега, никой не се натискаше да влиза във външния, та именно затова водата там беше кристално чиста (за разлика от вътрешния) и човек можеше да си плува на воля. :)

Изображение

Това е то предимството да си имаш вътрешна изолация! :laugh4:
А и една вода, щом не е замръзнала, значи не е достатъчно студена... ;)
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

In da Zoun ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната