Пфффф....прахоляк тук голям! Но разчистих смело и със самочувствие и мога да докладвам: никак не съм се загубила и не съм избягала от Зоната и вас..просто в това годишно време имам доста работа и всеки ден чета,но за писане не остава време.Иначе си зонирам с удоволствие,но понякога на око(зависи къде се намирам).И резултатите ми са все по надолу ..вече 27 кг съм назад,което за мен е чудо невиждано досега.
Но не е само свалянето на кг,а и настроение,самочувствие,работоспособност и все по малко лекарства.След срината имунна система през последните години през тази зонова зима не ме хвана дори хрема..а зонирам само от 8 месеца.И да се похваля..все пак си взех бягаща пътечка и всеки ден си я ползвам ,но по малко все още.Не мисля да тичам на нея,но ходенето пред ТВ вечер ми действа много добре.Радвам се че вече започнаха да излизат и повече плодове и зеленчуци и зеленийки,защото това доста разнообрази храненето ми и от готвени зонови манджички преминавам постепенно основно към суровоядство.Честно казано не забелязвам да ми се нарушава хормоналната настройка при употреба на повече плодове за деня отколкото зеленчуци.Все така съм си свежа и бодра
Радвам се много на хъса и желанието с което се включват нови хора в зоната и постигат страхотни резултати и много по добро здравословно състояние! Благодаря ви мили хора за всичкото знание ,което ми давате коментирайки зоната тук!Без вас никога нямаше да се чувствам нов човек!