Анджи...ми какво да ти кажа, последни напъни и пълна скука
) 7+1
Ако караш така и последните два дена от състезанието , последния ден ще можеш да вземеш най-накрая Пчелата Майка
Бруки, и при теб скука 7+1...ама каво нещо...седя и си мисля...какво състезание само..не е имало такова до сега...нооо, така е, в професионален форум има само професионалисти
Велики сте просто...
И ти като АНджи, имаш шанса в последния ден да си хванеш голямата плячка
Анесссс, ми какво да ти кажа..цвеклото е в оранжевата графа, така, че ти се размина търтея
Много е полезно, много е хубаво, ама е леко високо гликемично...иначе аз дори препоръчвам да се хапва от време на време, въпреки, че е оранжево.
Иначе, относно бъдещия ти съпруг..с тая торта...направо му казвай, че искаш бъдещ развод....
торти, морти...какво е това...
Браво че си оцеляла след такова изкушение... голяма прегръдка от мен
За вчера си 7+1, а за днес 18ти..в обяда ти си пропуснала да напишеш протеините..какво си яла..и тоя морков в рецепта към зелето ли е, или салата, и как..че иначе ще си за червен търтей от моркова
И малко съм в гатанка...но за сега ще го приема, че е към готвеното манджаре. И в случая, ако съм права, си 7+1
Хипо, ти си знаеш де...пълна скука
) 7+1
Тина, всичко ок, само недей прекалявай с това прясно мляко, по-добре си направи айрян са следобедна закуска, защото много често в пресните млека преобладават въглехидратите
7+1
Иначе за настроението...че сте окапали, така е преди края на всяко едно състезание. От опит знам..като един психолог съм вече, който си наблюдава пациентите
2-3 дена преди всеки край, всички едвам издържат...психологичеки момент, това е..
Кики, и ти трети ден си с геройче, давай така до края, за да вземеш майката в последния ден
Сами, определено вселената е с теб
щом не те спъва с изкушения
и You are welcome за закуската
Аз по скоро си взимам такава каша със сирене и пуешко от консерва за обяд, че ми е по-лесно само една кутия и да си притопля в офиса и съм в джаза
И да ти кажа, пробвай от сега да намалиш на 10 блока, ако не усещаш никакъв глад, значи организма ти се е настроил вече дълбоко на вълна Зона, и можеш да пробваш с 10.
Иначе за контролирането...дали ще му отпуснеш края....аз с удоволствие ще ви наблюдавам, и теб и Хипчо и Тонито....ама важното е да влизате тук, щото ако не се вясвате тук, и да крещя с пълно гърло, няма да има кой да ме чуе
Трябва да измислим някакъв друг стимулиращ план извън състезанието..аз ви казах да си купите от онези стъклените топчета, ама както изглежда, сигурно повечето от вас не са го и прочели, камо ли да го изпълнят. Като се заобиколите с няколко такива подобни стимулиращи нещица около вас, които да ви действат на психиката, ще видите че може. Другото което е добре да направите, освен топчетата, на които много държа да имате, е да си купите едни дънки с номер по-малки, които да не можете да закопчеете, ама някой такива джиджени, които мноооого да ви харесват...осмелете се и си ги купете. Това е следващата цел, да влезете в тях. И така , ще измислим още няколко такива психо-атакуващо-стимулиращи неща + моето тровене през ден, докато ме намразите и извъзате от форума форевър
Който има идеи, да казва, и ще видите, че всички заедно можем да направим чудеса. Няма невъзможни неща, нали знаете
Трябва да вярвате, да МИ вярвате, и да СИ вярвате
Тони, виско ОК, само дето цялото ти меню много не ми харесва с тия пресни млека..ама те оправдавам заради ситуацията.. и ти 7+1 .. и да си купиш топчета, ок? Казах Аз...
За днес ми липсва само Гугито, ама най-вероятно утре ще се покаже