А Пипи как ме "награди" с цял дебел, мазен и гаден търтей "само" за 5 картофа.

Днес щот' съм рожденик ви черпавам по чаша вино, пък вие си го балансирайте

2. Хранения на ден - задължителни 5:
- сутрин – 8:30 ч – 2 Б
- обяд – 13:00 ч – 3 Б
- следобед – 17 ч. - 1 Б
- вечеря – 19:00 ч – 3 Б
- преди лягане ще да е към 23:30 ч. - 1 Б
Заслужих си стриктна пчеличка.
3. Изкушението победих и днес – и още как: имах гости, правих им 2 големи тави тирамису, вместо торта, че подготвям РД на дъщеря ми и нямам време за мен торти да правя и не близнах и грам тирамису

4. Целия ден минал само на благоприятни храни – заслужих си зелена пчеличка.
5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче и мерителна чаша

6. Изпита вода - над литър и половина – май бяхакъм 3 л. и имам водната пчеличка.

7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден - дайте си ми пчеличката-поет:
Закуска: 80 гр каас /по етикет/ – 1 П, 80 гр круша – 1 В, 6 ядки от микса – 2 М, 180 мл прясно мляко – 1 П+1 В.
Обяд: подготвях се за гости и пак ядох на крак – 96 гр пуешко филе – 3 П /по етикет/, 2 мандарини – 2 В, 9 бадема – 3М. В умишлено са по-малко.
Следобедна закуска: 180 мл мляко – 1 П+1В, кафе и стевия... и още 2 л чай... 3 лешника – 1 М.
Вечеря: готвих си спциална вечеря с роколи, извара, 2 белтъка и кисело мляко – същото като карфиола на фурна, но с брокои и го балансирах с вино – пък рожденичка съм, какво да се прави.

Късно хапване: 135 гр мляко - 1П+1В, 3 бадема – 1 М.
8. Днес имам 50 клека и нищо друго, освен тичане след беснеещи 3 дребни звЕра – да се разбира: деца - имам спортна пчеличка, нали?
9. Успях да уловя цели май са 7 пчелички за този ден.
10. Според мен днес улових 7 пчелички и съммнооооого важна. Тоя търтей ме мори много...