Гуги, още 2 такива стрктни дни, и ще хванеш пак голямата пчела
за днес си 7+1
Дари, за събота имаш 2 търтея, един мързелив и един червен заради ориза в менюто ти
Завършваш с 4 пчелички и 2 търтея
За неделя- свършваш с 4 пчелички и 3 търтея....червения е заради картофите в менюто ти + 1 лаком + 1 мързелив...
Бруки, нямам забележки. 7+1
Анджи, трети ден завършваш със 6 пчелички
Анес твоя бъдещ мъжо май съвсем ти е взел акъла
От старание си копирала два пъти доклада, един със задна дата, не разбрах какво става, ама за 15ти завършваш със 7+1 ако не съм се объркала аз де
ЕЕххх, ЛИбоФФФ ли бе да го опишешшш
Кикииии давай мила, още 5 дена и идва края на състезанието...и големи адмирации за ходенето пеша...знам, че тялото ти ще ти се отблагодари както подобава за положените усилия...
днес си 7+1
Тинаааа, хайде честито ти мъжко мързеливо търтейче
)) Тая вечеря те вкара в грях, ноооо
това са правилата, сориии
завършваш деня със 6 пчелички и 1 мързелив мъжкар да ти краси кошера
И така ли ми се струва, или започваш малко по малко да увеличаваш физическите натоварвания...много се израдвах на подскоците ти
Самииии Благодаря за чудесния доклад...всякакви такива малки пояснения под точките ми доставят голямо удоволствие...не като ония зъбърките по горе
, роботи...
Давай така още 3 дена, че имаш много мъжкари да гониш от кошера...но знам, че ще успееш. Имам чувството, че ще си сред първите с минусовите цифри...
7+1 си
Тони, крива станах докато ти прочета "фрититата", "фритюрите", "фритита"
Хем на ум чета, и пак си оплетох езика, а уж съм добра със скоропоговорките, ама....
И фрити мрити, тата, фритата, и станааа ......търтерейтата
И пак да кажа Ч*Р*Д....да си ни жива и здрава, и ве така забавна и обичлива
И това вече направо не го разбирам..един път в годината да имам Ден Ден, и да го изкарам в Зонатааа
...железни сте просто, сложихте ме в малкия си джоб...
Завършваш със 7+1...сега ти трябват 4 такива дни, бе грешка, за да размажеш онзи мъжки нахалник, влязъл при пчеличките. До сега имаш 2 за трепане, ама поне от единия ще можеш да се отървеш. Има цели 5 дена до края, така че смело напред
Хипчоооо, перфектна си просто...7+1...