Ей сега да гледате сеир
Моят първи ден е тотално пиянски, защото ми беше последен работен ден в тази фирма и можете да си представите какво правихме
1. Състезател- Гуги, 06.02 (петък) - 10 блока
2. Хранения на ден - задължителни 5 - сутрин, обед , следобед, вечер, и преди лягане - консумирани в 8.30 ч., 13 ч. 15.30 ч., 16.30, 17.30 ч., 19 ч. 22 ч. и да речем около 00.00 ч. заслужих си нечовешки търтей
3. Изкушението победи - не, не е победило, просто всички въглехидрати след 13 ч. са под формата на вино - заслужих инатеста пчеличка
4. Целият ден минал само на благоприятни храни - заслужих си зелена пчеличка, защото никой нищо не е казвал за напитките
5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче - всичко премерено до последния грам - заслужих си мерителна пчеличка.
6. Изпита вода - с това вино пих ли та, пих вода (над 2.5 л.) - искам си водната пчеличка
7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден-
закуска (2 блока):
кафе + прясно мляко (1.5) - 108 гр. изчислено по етикет - ½ БП+БВ
1.5 мъфин (солен кекс от сайта сложен във форма за мъфини) - 1.5 БПВМ
1.5 лешника - ½ БМ
обяд (3 блока):
пиле с подправки (капки соев сос, чесън, шипка подправка за пиле, половин лъжичка кисело мляко 0.1%) - 3БП - 84 гр.
салата от домати и краставици - 1БВ - 120 гр. домат & 240 гр. краставица
2 малки мандаринки - 2БВ
9 бр. бадеми и лешници - 3БМ
следобяд (тук съм 3 блока заради партито в офиса). Ние сме рекламисти, така че все пак се държах много прилично, въпреки че имам прегрешние от един блок вино
пиле с подправки (капки соев сос, чесън, шипка подправка за пиле, половин лъжичка кисело мляко 0.1%) - 2БП - 56 гр.
микс от бадем и лешник - 6 бр. - 2БМ
3 чаши вино - 3 БВ
1 мъфин (солен кекс от сайта сложен във форма за мъфини) - 1 БПВМ
вечеря (1 блок):42 гр. пилешка шунка
115 гр. червено вино - много тежък и тъжен ден, ще се пие!
3 маслини
преди лягане (1 блок):извара примесена с лъжичка кисело мляко 0.1% - 56 гр.
круша - 100 гр.
бадем - 3 бр.
дайте си ми пчеличката-поет
8. Днес тренирах: тренирах ходене, за съжаление само 3 км, заради климатичните условия в София, които пак изненадаха всички
но заради виното днес съм за чист търтей
9. Успях да уловя цели 5 пчелички за този ден, само и само да НЕ взема наградата - пчеличка-герой
10. Според мен днес улових 5 пчелички, и един или два търтея по погрешка - хе-хе