Рибено масло в Зоната - Част 1

Tеми за рибеното масло, за добавките към диетата ни и приемът на алкална вода

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Рибено масло в Зоната

Мнениеот gogo » Чет Сеп 19, 2013 5:19 pm

HippoDel написа:Мерси Гого,
Така и ще направя. Исках да те питам, ти като прави теста с фризера, на твоето рибено масло, то въобще ли не се промени? В смисъл, слагаш го течно, бистро, прозрачно и същото го изваждаш след 5 часа. Не помътнява ли леко във фризера? И не става ли леко по-кашаво, без да замръзва? :hug:

Хипо, рибеното масло на NOW, а именно Now Foods, Super EPA, Molecularly Distilled, 120 Softgels и Now Foods, Super EPA, Double Strength, 240 Softgels не замръзна, не стана подобно на свинска мас(както другите тествани от мен рибени масла). В капачката, където изсипах няколко капсули, след престоя във фризера рибеното масло не изглеждаше да се е променила консистенцията му. Като наклоних капачката маслото вътре се движеше нормално. За да съм напълно коректен трябва обаче пак да направя теста и да направя сравнение. Ако това е важно за теб ще повторя теста. Много интересно се получи когато сложих цяла капсула във фризера. Когато извадих капсулата и я наклоних наляво - надясно, вътре в нея има малко мехурче въздух, което се движеше, като нивелир. Това беше и доказателството, че рибеното масло не беше замръзнало. Интересното е, че рибеното масло на NOW стоя повече от 24 часа във фризера, а другите масла след половин час :wow: във фризера вече бяха станали на свинска мас.
Много ги нахвалих тези от NOW, да вземат да ми платят и нещо за експериментите и рекламата няма да е лошо :laugh1: :laugh3:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Зоната

Мнениеот HippoDel » Съб Сеп 21, 2013 4:30 pm

Гого, верно си е! Голяма реклама, голямо нещо правиш на това рибено масло на NOW! Нямаше да е лошо да получавап по някое $, ама ти от добро сърце... :rheart: за което всички сме ти благодарни :multicolor:
Благодаря ти за описанието на експеримента, мисля, че това е достатъчно и няма нужда да го повтаряш заради мен. Просто аз правих опита с 4 вида рибени масла и те не замръсваха напълно, особено последното, най-концентрираното, но всички помътняваха. До колкото разбирам твоето си е останали бисто. Просто ми беше любопитно. :hug:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот gogo » Чет Окт 03, 2013 6:16 pm

Докладвам за тест на ново рибено. Подмамен от промоцията на рибено масло и COQ10 аз си поръчах
Natural Factors, RxOmega-3 Factors, EPA 400 mg / DHA 200 mg, 120 Softgels. Разбира се веднага, след като го получих, го подложих на теста с фризера. На 20 та минута това прехвалено рибено масло замръзна :wow: :bigsm36: :bigsm35: :bigsm32: Никога повече няма да купя от това рибено масло въпреки суперлативите на собственика на фирмата :bigsm31:

Помислих, че нещо бъркам и понеже имах още от Now Foods, Super EPA, Molecularly Distilled, 120 Softgels повторих теста с фризера, като сега сложих във фризера и от него. Natural Factors, RxOmega-3 Factors, EPA 400 mg / DHA 200 mg, 120 Softgels беше вече замръзнало на 20-тат минута, а това Now Foods, Super EPA, Molecularly Distilled, 120 Softgels и след повече от 10 часа остана в течно състояние.
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот лилит » Пет Окт 04, 2013 4:27 pm

Поръчах рибено масло на 16.09 (от iherb, като следвах инструкциите на Гого), не трябваше ли да дошло вече и къде да си го търся - пощата или митницата :think2: ?
Изображение
Аватар
лилит
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот gogo » Пет Окт 04, 2013 8:34 pm

лилит написа:Поръчах рибено масло на 16.09 (от iherb, като следвах инструкциите на Гого), не трябваше ли да дошло вече и къде да си го търся - пощата или митницата :think2: ?

Лилит, не се притеснявай. Имам вече 20-тина поръчки и нито една не ми се е загубила. Напоследък нещо пратките малко се бавят. Преди идваха до 2 седмици, а последната ми поръчка дойде за около 3 седмици. При всички положения трябва да получиш известие от пощата - да си получиш пратката от пощата или митническо известие - да ходиш до митницата. За твое успокоение можеш да провериш в пощата за известие, случвало ми се е известието да не го получа, а като проверя в пощата там да ме чака пратката. Ако цената на пратката ти, без транспорта, е до 30 лв. тя трябва да ти дойде директно в пощата. Вярвам, че скоро ще се похвалиш с първото си получено рибено масло. :hug:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот HippoDel » Пет Окт 04, 2013 8:59 pm

И аз вчера си поръчах, пък да видим, кога ще дойде. :think:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Plam4e22 » Пон Окт 07, 2013 10:54 pm

Наистина са много добре организирани от този сайт. До сега останах много приятно изненадана от бързината -20- тина дни. Казвам го, защото преди съм си поръчала от други сайтове от Америка и не са ми идвали изобщо ( а може просто да не съм си получавала бележките :think2: ). Последната ми поръчка беше по- голяма 27 долара, което надвишава 30 лв, а си дойде чисто и просто в пощата. Мисля да пробвам и с повече, но защо този път не ми пратиха малко подаръче :sad:
Това, което трябва да се случи, то се случва!
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот gogo » Сря Окт 09, 2013 11:02 am

Пламче,

Не само на теб не са пратили този път подаръче. И на мен в последната пратка не бяха сложили. Сега пак чакам едно рибено масло - та ще видим дали такава е тенденцията :think2:

Поздравления за това, че не си ходила до митницата. Това потвърждава усещането ми, че някой митничар плюнчи пръста и вика тука има-тука нема :wow:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот лилит » Сря Окт 09, 2013 11:54 am

Аз пък си имам близалка :laugh4: и някакво химикалче. На известието пишеше да го търся в митницата на " Иван Вазов" 47, а там на сградата пише "Пощенски клон" :roll: . Ама моето беше над 30 лв.
Изображение
Аватар
лилит
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот gogo » Сря Окт 09, 2013 2:27 pm

А,а,а... ето къде Пламче са ни отишли нашите подаръчета :laugh1: :laugh3: :laugh4:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот лилит » Сря Окт 09, 2013 2:57 pm

gogo написа:А,а,а... ето къде Пламче са ни отишли нашите подаръчета :laugh1: :laugh3: :laugh4:

О, споко, близалката стои неразопакована, мога веднага да я подаря на някой ощетен :mrgreen: .
Изображение
Аватар
лилит
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот HippoDel » Сря Окт 09, 2013 5:02 pm

Да се похваля и аз. :applaus: Днес преди обяд ми пристигна първата пратка с пречистено рибено масло. От това http://www.ifosprogram.com/files/IFOS%2 ... S2I007.pdf . До сега беше във фризера и не е мръднало. Издържа теста. Поръчала съм си и от iHerb, но за него ще трябва по-дълго да почакам. :hug:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Italiano » Чет Окт 10, 2013 11:06 am

Hipo, къде му е цената?
Ако не я пише там, колко е?
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот HippoDel » Чет Окт 10, 2013 12:42 pm

Italiano написа:Hipo, къде му е цената?
Ако не я пише там, колко е?

Ити, снимката е от сайта на IFOS, там няма цени.
Аз си го поръчах тук, от датски сайт, то е датско. Макар, че на сайта на IFOS пише, че го има в наличност и в Австралия, Канада, САЩ, Европа, Южна Африка. Но в Дания, не се продава по магазините, може да се поръча само по интернет. Нормалната му цена е 229 DKK т.е. 60 лв, но аз хванах една промоция 3 за цената на 2 и ми излезе, 458+29 за доставка = 487 DKK, т.е. 128 лв. Така ми излиза приблизително по 42,50 лв опаковката (включвам и доставката). Скъпичко е, но тук всичко е много скъпо (има и по-скъпи от това, но това е най-доброто, от скандинавските, като се има предвид и цената). Затова поръчах и от iHerb, да видя, как ще ми излиза по-изгодно, защото на сайта им пише, че в Дания, начислявали до 60% данък. :о Като пристигне ще видим. :hug:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Italiano » Чет Окт 10, 2013 12:44 pm

Ясно. Не е за нас това. :mrgreen:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот лилит » Вто Окт 15, 2013 3:02 pm

Не видях да сте го обсъждали и да питам, някой проверявал ли го е това. Пише, че е молекулярно пречистено, пак е на NOW Foods, но поне се поръчва от България и цената май е добре. Питам, защото искам да поръчвам в по-големи количества заради сестра ми (тя трябва да пие по 15гр) и тези митнически истории ми идват в повече.
Изображение
Аватар
лилит
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

ПредишнаСледваща

Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода