HippoDel написа:Мерси Гого,
Така и ще направя. Исках да те питам, ти като прави теста с фризера, на твоето рибено масло, то въобще ли не се промени? В смисъл, слагаш го течно, бистро, прозрачно и същото го изваждаш след 5 часа. Не помътнява ли леко във фризера? И не става ли леко по-кашаво, без да замръзва?
Хипо, рибеното масло на NOW, а именно Now Foods, Super EPA, Molecularly Distilled, 120 Softgels и Now Foods, Super EPA, Double Strength, 240 Softgels не замръзна, не стана подобно на свинска мас(както другите тествани от мен рибени масла). В капачката, където изсипах няколко капсули, след престоя във фризера рибеното масло не изглеждаше да се е променила консистенцията му. Като наклоних капачката маслото вътре се движеше нормално. За да съм напълно коректен трябва обаче пак да направя теста и да направя сравнение. Ако това е важно за теб ще повторя теста. Много интересно се получи когато сложих цяла капсула във фризера. Когато извадих капсулата и я наклоних наляво - надясно, вътре в нея има малко мехурче въздух, което се движеше, като нивелир. Това беше и доказателството, че рибеното масло не беше замръзнало. Интересното е, че рибеното масло на NOW стоя повече от 24 часа във фризера, а другите масла след половин час във фризера вече бяха станали на свинска мас.
Много ги нахвалих тези от NOW, да вземат да ми платят и нещо за експериментите и рекламата няма да е лошо