Благодаря, но аз имах друго впредвид. Значи аз трябва да приемам 12БП за деня /съответно 12БВ и 12БМ/ и си ги разделям на 3 блока при основните хранения, следобед 2 блока и 1 блок преди лягане. И понякога, няма как да изям точно толкова блока от 3-те вида макроелементи и днес примерно беше така: закуска-3БП,4БВ,1 и 1/3БМ ; обяд-3БП,2БВ,4 и 2/3БМ ,тоест изравнявам ги,и до обяд си изяждам 6БП,6БВ и 6БМ. Та,мога ли да ги правя така,когато не мога да си набавя точно макроелементите на едно хранене?
И имам още един въпрос
Тъй като лятото си промених изцяло хранит. навици и увеличих много физическата активност, отслабнах с 20 кг.
за 4 месеца. Обаче,в горната част на тялото се стопих много повече, отколкото в долната/ ключицата ми изпъкна много,ама остана още малко мазнини по седалището и малко в краката/. Започнах отскоро да вдигам тежести и четох,че за да натрупаме мускули, трябва да увеличим с 1БП /и съответно 1БВ,1БМ/
съответно трябва да ям 13БП,13БВ и 13БМ за деня,за да качвам постепенно мускули и да топя мазнини??
Иначе много хубав сайт и темичка.Ще я посещавам редовно.