Ахаха, Итиии, това "инсулиново гадно" май си стана официален термин тук във форума
Обаче просто не знам по какъв друг начин може да се опише или да се нарече това отврат чувство
Най-най гадно и силно изразено е когато си бил най-малко 2-3 седмици стриктно в зоната, и изведнъж се набухаш с парче торта например
След 20 минути направо ти се иска да си изкормиш вътрешностите.
И това дето Хипо казва за сладоледа, че не й бил вкусен...напълно нормално...аз съм така сега с ориза и картофите пък
Преди зоната умирах за ориз, готвен във всякакви варианти, а сега съм пробвала, при леки излизания от зоната, едно ми е такова безвкусно, никакво. И с картофите е така, а най-вече ми се отрази с алкохола, но като казвам алкохол, имам предвид твърдото гориво
като водка и уиски.
Като си бях сега в БГ, и нали направих брутално Зоново излизане,и реших, че ще ям и ще пия колкото ми душа иска за двата месеца в БГто. И тук споделях колко ми е трудно да свикна пак с алкохола
като се има предвид, че това беше съставката, която неотлъчно присъстваше в живота ми всяка вечер преди вечеря. Водка със салата...години на ред, от както се помня...и изведнъж да се насилвам да изпия 100 водка...Нооооо, това е Зоната...отказва те от вредни навици без да се усетиш
Това не се отнася за една чашка винце, или една чаша бира. Такива чашки са приятна компания докато вечеряме. Говоря за наливането с алкохол по заведенията, да удариш 2-3-5 водки, и да ти става все по кеф и по кеф,...при мен този път не се получаваше нещо
На втората водка спирах да пия, просто защото не ми се пие вече, не ми е хубаво, не ми беше вкусно...не знам как да го обясня...това е абсолютно НЕ в мой стил
) Преди пиех барабар с мъжете на равно (не че е за хвалене де
) и беше супер кефффф, ама от къде да предполагам, че за две години зоната така ще ме прецака
Ама какво да се прави, ще си носим страничните ефекти на Зоната и тва е..