Здравейте,
Дано не се повтарям ( в друга тема вече се представих.....
) повече от два месеца съм в зоната и много стриктно спазвам инструкциите... за този период всичко е според очакванията и кг вървят бавно-славно надолу (имам да свалям поне още 30 кг...) , излседванията ми се ОК...
С повечето енергия дойде и желанието ми за повече движение - ходя 3 пъти седмично ( по някога не успявам 3, ами 2 но не падам под това....
) на тренировки х 1.5 ч ( смесени аеробна и анаеробна гимнастика) + веднъж седмично на йога...
Усещам, че 11-те блока, които хапвах до момента са ми малко, не по това, че огладявам, а по-скоро по-това, че ходейки на спорт към края на седмицата се усещам без грам енергия, което не е характерно за Зоната....
Калкулирайки нуждите си от блокове ( няма 4 пъти спорт по 1ч и повече слагам 5 пъти по 30 мин), изчислено по този начин калкулатрорът ми показва че трябва да коригирам храненето си от 11 блока на 13 блока, което ми се вижда много ...
Моля ви за съвет - стъпвайки на опита си по отношение на спорта- коя физическа активност е адекватна за това, което аз правя...
Благодаря ви