О, благодаря ви за подкрепата! Много е приятно да усещаш как хората са с теб в подобен момент.
Елдас, да имам възможност да си купувам дрехи, ама нямам желание все още...но ми се наложи в този случай.
Тони, имам страшно много дрехи в единият гардероб тук, които носих след първата бременност и първата ми малка цел е да стигна до тях....че съм ги сложила най-навътре в гардероба си.
Та в случая по-малки дрехи имам повече от достатъчно - нямах нищо подходящо за пред хора 4 пъти седмично...е, първата седмица си е ок, ама след това...та затова трябваше да си взема нещо, което да нося СЕГА.
За после си имам чудесни неща, ама или ми стоят ужасно /тези с ликрата/, или не ми стават.
Та стимулът е хубаво нещо и аз си го имам в гардероба, номерът е да стигна до точно този стимул. Вчера точно разреждах зимни/лятни дрехи и си гледах 3-4 чифта дънки от онзи период когато бях 80 кг и въздишах....добре, че не сме в България и не виждам дрехите ми от преди първата бременност, когато бях 70-72 кг, че това би ме депресирало...вместо да ме стимулира в този момент. Но дано догодина на лято да успея и от тамошните дрехи да облека нещо поне
Вярвам, че ще се получи. От днес пак започнах да си карам колелото насам-натам доста по-активно, та и това се надявам да помогне.