Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
qgodka8 написа:От няколко дена огладнявам между слетобедната закуска и вечерята. Възможно ли да е защото вече свалих 8 килограма и понеже са ми се смалили мерките да трябва да ям повече или е нещо друго.
qgodka8 написа:Сутрин ставам в 6:00, пия си чашата вода в 6:10 и закусвам в 6:40. Закуската ми е 3Б например тази сутрин беше 126гр кюфтета(телешки),9 бадема и 300 гр ябълки. Обядвам в 10:30 тъй като съм ученичка и ям през междучасията. Обедът ми(2Б) са 3 мъфина, чиято рецепта сама съм си измислила
70 гр овесени ядки
2 белтъка
220 гр кисело мляко
224 гр извара
2 ч.л. зехтин
Подправки шарена сол и кимион
От рецептата излизат 9 мъфина и съответно 3 мъфина са ми 2та Б.
Слетобедната ми закуска е 15:00( най често е 220 гр прясно мляко и 3 бадема) . Вечерята ми (2Б)е към 7:00 или 7:30( най често 240 гр домати, 240 гр краставица, 50 гр ябълка, 84 гр риба, 6 бадема). Вечерната ми
ска е км 22:30( 220 гр. Прясно мляко и 3 бадема).
Това за вечерята да не е по късно от 3 часа след слетобедната закуска не го знаех. Знаех че не повече от 5 часа трябва да има между храненията. На мен вчера ми хрумна да си преместя по късно обеда за да мога да ям към 7:00. Но ако го изместя трябва да е в 11:20. Ще е проблем ли т.е. Ще излизам ли от зоната?
qgodka8 написа:Относно овесените ядки ползвам цели т.е не финни. Те стават ли?
Мисля, че можеш да направиш така. В крайна сметка ще си изядеш необходимите блокове като между храненията спазваш необходимото време.qgodka8 написа: А за това където мога да се храня и по7 пъти стига да си разпределя блоковете мога ли да махна 1 блок от обеда и да го прибавя на слетобедната закуска. Защото при мен всъщност се получава че свършвам 14:00 и се прибирам към 14:30 тогава имам възможността да хапна по стабилно( салатка, протеини плодове..) а в училище трябва да хапна нещо просто да ме поддържа в зоната докато се прибера .
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта